пон ное 16, 2020 12:23 pmИндианец написа: За да нямате притеснения с горивото си взимате електрическа резачка.Те ако искат машината да се развали на втората година, просто ще набутат некачествени гумени изделия, като при някои китайски. Според мен компании като Щил и Хускварна се борят за качество, ако не е то, каква ще е причината човек да даде 1000лв за маркова резачка, вместо 150 за китайче? Извадката по-горе е от инструкция за експлоатация на Щил, но и при други марки пише същото. . . .![]()
Бъзикам се, разбира се, но да е празна е малко нож с две остриета.
Вкъщи резачките ги оставяме със двутактова смес, даже след работа я пълня моята и преди да почна да режа слагам в резервоара маааалко щилско масло.
Назад в темата писах за една Хускварна, седяла с години без гориво и сега няма палене.
Няма проблем с гориво проводи, а е мембрани на карбуратора....разсъхнали са се явно и няма разкисване.
Ама все пак ползвам често машината, веднъж на две три седмици, ако я ползвам рядко просто ще сменя горивото или ще карам със това в резервоара.
Soviet Soldier, уважавам мнението ти, но за това писаното в ръководството имам усещането, че се прави с цел машината да посещава по-често сервиза с цел печалба.
Иначе на някои Щилки прекъсвача е в комбиниран бутон с работен режим изключване и полусмукач май беше.
Виждал съм на Щил Мс 210....
пон ное 16, 2020 12:25 pmТрифон П.Трифонов написа:Не не, аз в поста си по-горе съм написал, че карбураторните имат смукач, а ти ме питаш дали има без карбуратор. Е ето ти без карбуратор.
Тенкю Baby! Та къде е тук смукача?!!
И да, виждал съм на живо всичко, дето се продава в дилърския център на Щил, от който си купувам консумативи.