Най - вълнуващия въпрос зимно време.
morfei1 - специалист
пон ное 16, 2020 11:38 pmАнтон С. написа:
.....
Не съм заядлив ама да попитам. Теб кой те натиска, че звъниш? А сетих са, нямал си таквоз чудо на техниката и Трифонари та открехна с антикондезния, и ся не пропущаш да му благодариш с повод и без? И аз съм тъй ма за настройката на помпата.

Благодаря ти Трифоне, без теб нямаше да се хвана да го направя - факт, даже е документирано във форумната история за идните поколения.

Трифонари като има проблеми с това да се придържа към някоя тема и обича да прави подмятания с неща които не са свързани с нея, нЕма кво друго да каже, па онова къде трябва е много секретно и не го споделя туко-тъй с всеки, щот е много навътре в нещата.... суфлира ми навсякъде за щяло и нещяло, да не очаква нещо по различно поне от мен. Квото повикало такова са обадило.

Задаваш ми въпрос, отговарям ти. А какво правя тук, въобще не е твоя работа! :wink:
LazarGanev - "Велик майстор"
Не знам защо използвате най хубавите теми за лични нападки и само разправи. Всъщност знам - защото са най-посещавани и смятате, че ще Ви прочетат повече хора?! Не, напротив, някои писатели спирам да ги чета, защото предполагам, че пак ще чета грозотии. Ще помоля да престанете да спамите хубавите теми! Добре е да мине и модератор да разчисти, ама не Ви е длъжен.
Антон С. - специалист
вт ное 17, 2020 1:32 ammorfei1 написа:
пон ное 16, 2020 11:38 pmАнтон С. написа:
.....
Не съм заядлив ама да попитам. Теб кой те натиска, че звъниш? А сетих са, нямал си таквоз чудо на техниката и Трифонари та открехна с антикондезния, и ся не пропущаш да му благодариш с повод и без? И аз съм тъй ма за настройката на помпата.

Благодаря ти Трифоне, без теб нямаше да се хвана да го направя - факт, даже е документирано във форумната история за идните поколения.

Трифонари като има проблеми с това да се придържа към някоя тема и обича да прави подмятания с неща които не са свързани с нея, нЕма кво друго да каже, па онова къде трябва е много секретно и не го споделя туко-тъй с всеки, щот е много навътре в нещата.... суфлира ми навсякъде за щяло и нещяло, да не очаква нещо по различно поне от мен. Квото повикало такова са обадило.

Задаваш ми въпрос, отговарям ти. А какво правя тук, въобще не е твоя работа! :wink:
А бе заядлив си да ти кажа. Ако беше прочел форумната история, щеше да разбереш колко бъркаш - има го документирано както казваш. За трипътния и за двете допълнителни помпи, които съм сложил, съм питал неведнъж в темата. Повярвай ми, а ако не вярваш се върни назад и прочети, че Трифон съвет за това не ми е давал. Само един човек се нагърби да го прави, но това е друг въпрос, който не смятам, че е нужно да обсъждам с теб. А това, че ти се чудиш, как да се заядеш с някого, наистина не е моя работа, ама вземи послушай Лазар и ходи да акаш другаде - тук си говорим за нещо, което ти не познаваш. Айде със здраве и поздрави на село.
filmatoplo - майстор
Тази година масово обикалям да пренастройвам камините -налага се при смяна на пелетите .То си е задължителна манипулация де ,абе обаждат се само като им опре яйцето на задника :wink: . Апропо току що тръгвам -тоз път на 70 км в едната посока -дълг няма как . :cool:
Travel_Mate - специалист
Камина Грейко, 16KW, ще бъде пусната във вилна зона, напрежението не съм мерил, ама като гледам лампата дискотека, та въпросът е какъв UPS, ако може да не струва бъбрек. Четох, разглеждах, не успях да се ориентирам, поне разбрах че и акумулатор ще трябва. Може ли някой който разбира или има да сложи линк примерно към конкретен продукт.
Мерси
brassSob - специалист
вт ное 17, 2020 2:31 pmTravel_Mate написа:
Камина Грейко, 16KW, ще бъде пусната във вилна зона, напрежението не съм мерил, ама като гледам лампата дискотека, та въпросът е какъв UPS, ако може да не струва бъбрек. Четох, разглеждах, не успях да се ориентирам, поне разбрах че и акумулатор ще трябва. Може ли някой който разбира или има да сложи линк примерно към конкретен продукт.
Мерси
Здравей, аз мога да препоръчам Техногама 600 Вата. Пробвал съм го на няколко камини и горелки.
filmatoplo - майстор
:wink: И тоз път задачата изпълнена -сега ще лекуваме надишването с прахоляк и миризма на камина от почистване и палене :lol: Маска не маска :wink: чай от джинджифил ,лимон и мед. :wink:

Прикачен файл

126029925_792565817972946_24703974023873814_n.jpg
126029925_792565817972946_24703974023873814_n.jpg (36.65 KиБ) Видяна 838 пъти
Имам на Техногама, имам и Кемот.
Макар и с различна логика, работят перфектно.
Единствената по значима разлика, за мен е, че на Техногама работи на 220 волта, докато Кемота, в режим акумулатори, работи на 230 и ги поддържа много добре.
Нямам сериозна апаратура, за да симулирам Пад или Пренапрежение, в режим мрежа, иначе бих тествал и това.
Потвърждавам- SineUPS 600 или Kemot 700 вършат перфектна работа.
Virtex - майстор
вт ное 17, 2020 1:32 ammorfei1 написа:
Не съм заядлив ама
Изобщо не си :
пон ное 16, 2020 10:52 pmmorfei1 написа:
Подготвен, неподготвен все тая
...
Ти и за fuzzy logic са напъваше много, ма подви геройски опашката.
Ако това не е заядливост здраве му кажи. Плюс това писането в "ранните" часове на такива "аз не съм такъв, ама да ти покажа, че съм" не говори добре за претенциите, които се имат в каквато и да е сфера.

Това е да се подсещане да се съобразявате. Един е силен в една сфера, друг в друга...не си ги 'мерете' на публично място :)
вт ное 17, 2020 8:02 pmVirtex написа:

Това е да се подсещане да се съобразявате. Един е силен в една сфера, друг в друга...не си ги 'мерете' на публично място :)
Шеф, тоа го оставих на мира, щото му е прекалено размита логиката. Просто няма спасение. Каквото можах, направих за него.
...добре е, че се намесваш, дори и дискретно, както никога досега.
С рекламата какво да правим? Аз от никого не получавам дивиденти, но тук има инсталатори. Те в какъв "режим" са и имат ли право да размахват флага?

Тема "Пелетна камина Грейко" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: