Най - вълнуващия въпрос зимно време.
filmatoplo - майстор
:) Аз лично споделям неща по камината които пипам с ръце в реално време ,смятам ,че помагам с каквото мога.И ако я препоръчвам то е заради обратната връзка как се е държала камината 1-2 сезона ,защото знам всеки детайл по камината и нейната ремонтно пригодност ,сервиз и тнт .
Последна промяна от filmatoplo на вт ное 17, 2020 8:32 pm, променено общо 1 път.
filmatoplo - майстор
:) Има риба ама навътре .А за камината ,утре снимки на поредната.
Mcl - специалист
Стана ми интересно за ups-а колко време може да издържи с него камината. Също можели да се запали камината ,става въпрос за запалката и т.н.
вт ное 17, 2020 9:02 pmMcl написа:
Стана ми интересно за ups-а колко време може да издържи с него камината. Също можели да се запали камината ,става въпрос за запалката и т.н.
За кой упс и с какъв акумулатор питаш?
Недвусмислено съм коментирал устройствата които могат да запалят Грейко.
Никак не е трудно да се сметне мощността на устройство и акумулатор.
Питай конкретно!
Антон С. - специалист
Само аз ли си мисля, че бижуто не е голяма философия. Риторичен е въпросът.

Запознаваш се с характеристиките, възможностите и евентуалтите проблеми на устройството. Създаваш ОС спрямо това, което очакваш от него или преправяш съществуваща спрямо устройството. Намираш подходящо гориво, настройваш половин-един сезон и после всичко се автоватизира :partyman:

Инсталатор не ми е пипал камината откакто е инсталирана, с изключение на случая със скъсаното уплътнение. Не виждам и за какво да я пипа. Горивото не го сменям, щото съм предоволен. Гори, топли и увисналия и предпазен стъклен щит вече не ми прави впечатление :weedman:
вт ное 17, 2020 9:07 pmАнтон С. написа:
Само аз ли си мисля, ... :weedman:
Само ти и още няколко.
Другите питат или си плащат.
Производителят я е направил достатъчно способна, че да задоволи всички.
Край на рекламата, за сега, Тонка.
Mcl - специалист
вт ное 17, 2020 9:06 pmТрифон П.Трифонов написа:
вт ное 17, 2020 9:02 pmMcl написа:
За кой упс и с какъв акумулатор питаш?
Недвусмислено съм коментирал устройствата които могат да запалят Грейко.
Никак не е трудно да се сметне мощността на устройство и акумулатор.
Питай конкретно!
Става въпрос за Kemot 700 , и какъв акумулатор ми трябва да запали моята камина и да работи поне 1 час. Или да продължи да работи един час.
Антон С. - специалист
Аз не рекламирам, а ползвам.

Само едно не мога да й разбера. Кой ме лъже, камината или приложението?
Прикачен файл:
20201117_211329.jpg
20201117_211329.jpg (44.57 KиБ) Видяна 748 пъти
Прикачен файл:
20201117_211416.jpg
Mcl - специалист
вт ное 17, 2020 9:07 pmАнтон С. написа:
Само аз ли си мисля, че бижуто не е голяма философия. Риторичен е въпросът.

Запознаваш се с характеристиките, възможностите и евентуалтите проблеми на устройството. Създаваш ОС спрямо това, което очакваш от него или преправяш съществуваща спрямо устройството. Намираш подходящо гориво, настройваш половин-един сезон и после всичко се автоватизира :partyman:

Инсталатор не ми е пипал камината откакто е инсталирана, с изключение на случая със скъсаното уплътнение. Не виждам и за какво да я пипа. Горивото не го сменям, щото съм предоволен. Гори, топли и увисналия и предпазен стъклен щит вече не ми прави впечатление :weedman:
Тонка с какви пелети си. Питам информативно.

Тема "Пелетна камина Грейко" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: