Най - вълнуващия въпрос зимно време.
Антон С. - специалист
Не знам, дали мога да кажа - да не се приеме като реклама. Местно производство са и не съм ги виждал другаде, нито в нета. Като се зарових да търся производителя в интернет пространството, след като ги бях пробвал и подсигурил сезона, намерих само един пост във фб. Мисля, че ги произвеждат само за износ в Гърция и Италия, но по магазините в местния град са навсякъде. Транспорт не предлагат.

Ако все още ти е интересно, ще ти пратя снимка на чувал и фирмата на производителя на лично.
Mcl - специалист
вт ное 17, 2020 9:27 pmАнтон С. написа:
Не знам, дали мога да кажа - да не се приеме като реклама. Местно производство са и не съм ги виждал другаде, нито в нета. Като се зарових да търся производителя в интернет пространството, след като ги бях пробвал и подсигурил сезона, намерих само един пост във фб. Мисля, че ги произвеждат само за износ в Гърция и Италия, но по магазините в местния град са навсякъде. Транспорт не предлагат.

Ако все още ти е интересно, ще ти пратя снимка на чувал и фирмата на производителя на лично.
Разбира се ,че ми е интересно. Имам връзки по Гоце Делчев.
Антон С. - специалист
Или си чел темата много внимателно или си от ДАНС :weedman: Изпращам ти след малко :wink:
вт ное 17, 2020 9:17 pmMcl написа:
вт ное 17, 2020 9:06 pmТрифон П.Трифонов написа:
вт ное 17, 2020 9:02 pmMcl написа:
Стана ми интересно за ups-а колко време може да издържи с него камината. Също можели да се запали камината ,става въпрос за запалката и т.н.
За кой упс и с какъв акумулатор питаш?
Недвусмислено съм коментирал устройствата които могат да запалят Грейко.
Никак не е трудно да се сметне мощността на устройство и акумулатор.
Питай конкретно!
Става въпрос за Kemot 700 , и какъв акумулатор ми трябва да запали моята камина и да работи поне 1 час. Или да продължи да работи един час.
Леле!!!
За да "запали", демек да тръгне успешно процесът по запалване, акумулаторът трябва да е способен на ок. 85А "стартов" ток.
За да работи 1 час уред със средна консумация 100w/h, то са необходими 8.33333Аh ток. Да речем 9.
За твоите нужди препоръчвам абсурдният 12Аh (по добре 18) акумулатор, към
посоченият UPS.
Mcl - специалист
вт ное 17, 2020 9:32 pmАнтон С. написа:
Или си чел темата много внимателно или си от ДАНС :weedman: Изпращам ти след малко :wink:
Чета внимателно винаги, и паметта ми говоря за зрителната само е много силна. :-D . Благоверната е от Баничан малко преди Гоцето.
Mcl - специалист
вт ное 17, 2020 9:35 pmТрифон П.Трифонов написа:
вт ное 17, 2020 9:17 pmMcl написа:
вт ное 17, 2020 9:06 pmТрифон П.Трифонов написа:

За кой упс и с какъв акумулатор питаш?
Недвусмислено съм коментирал устройствата които могат да запалят Грейко.
Никак не е трудно да се сметне мощността на устройство и акумулатор.
Питай конкретно!
Става въпрос за Kemot 700 , и какъв акумулатор ми трябва да запали моята камина и да работи поне 1 час. Или да продължи да работи един час.
Леле!!!
За да "запали", демек да тръгне успешно процесът по запалване, акумулаторът трябва да е способен на ок. 85А "стартов" ток.
За да работи 1 час уред със средна консумация 100w/h, то са необходими 8.33333Аh ток. Да речем 9.
За твоите нужди препоръчвам абсурдният 12Аh (по добре 18) акумулатор, към
посоченият UPS.
Тук ти пиша отличен, аз нямам нужда от ups, но зададох въпроса за останалите колеги които хал хабер си нямат. Аз имам 4 батерии по 10kwh които са по 150 Ah плюс 20 kw слънчева енергия. За това ти пиша отличен.
вт ное 17, 2020 9:37 pmMcl написа:
... Гоцето.
Охххх, колко занятия съм изкарал по склоновете около Гоцето...
А що Али ботушки чай съм изпил.........преди да го кръстят мурсалски.

Тенкю Mcl!!!
Mcl - специалист
вт ное 17, 2020 9:43 pmТрифон П.Трифонов написа:
вт ное 17, 2020 9:37 pmMcl написа:
... Гоцето.
Охххх, колко занятия съм изкарал по склоновете около Гоцето...
А що Али ботушки чай съм изпил.........преди да го кръстят мурсалски.

Тенкю Mcl!!!
И аз колко фец-ове съм направил ама тази в Копривлен ми е любима. Носталгия ама не може и без нея.
Mcl - специалист
Тонка мер ме забрави , чакам личното.

Тема "Пелетна камина Грейко" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: