Най - вълнуващия въпрос зимно време.
Антон С. - специалист
Ще разменим опит, ракия :) Заповядай, когато си наоколо!
Travel_Mate - специалист
вт ное 17, 2020 4:02 pmТрифон П.Трифонов написа:
Имам на Техногама, имам и Кемот.
Макар и с различна логика, работят перфектно.
Единствената по значима разлика, за мен е, че на Техногама работи на 220 волта, докато Кемота, в режим акумулатори, работи на 230 и ги поддържа много добре.
Нямам сериозна апаратура, за да симулирам Пад или Пренапрежение, в режим мрежа, иначе бих тествал и това.
Потвърждавам- SineUPS 600 или Kemot 700 вършат перфектна работа.
т.е. под 700W да не гледам?
Антон С. - специалист
Е от не вземеш един от двата предложени и да си спестиш главоболията? Препоръчани са и колегите ще ти помогнат с евентуални ядове. Щом са ги препоръчали ;)
Антон С. - специалист
вт ное 17, 2020 9:19 pmАнтон С. написа:
Аз не рекламирам, а ползвам.

Само едно не мога да й разбера. Кой ме лъже, камината или приложението?
20201117_211329.jpg
20201117_211416.jpg
Сектата :) Нещо по моят въпрос или да се обърна към Натурела?
Антон С. - специалист
пон ное 16, 2020 9:00 pmbibobore написа:
Я малко да се включа и аз, в темата за огъня. Утре мисля да наглася помпата да се включи на 25 градуса и да и дам яко газ на камината. Това падане на сажди и боклуци продължава. Възможен ли е един бурен и силен огън да позасили тоя процес? Още си го чистя тоя пустиняк всеки ден. То луд станах. :axe:
Иначе каминката е екстра. Нямам оплаквания. Сега се сетих- най древната професия е на ....шаманите. :cool:
Мани я помпата. Сега се загледах по мненията на колегите и видях, че може и да не са ти отговорили. Моят съвет е да натиснеш копчето за увеличаване настройката на температурата на водата. Пускай радиатори, бойлер, кот имаш. Важното е да гори на макс и т на димните да е колкото може по-висока.

Пропуснах - не чисти ревизиите определено време.
Антон С. - специалист
пон ное 16, 2020 7:15 pmMcl написа:
Моята я държа на 75 градуса. Помпата съм направил да се включва на 67 градуса, хистерезиса и на 3 градуса. Незнам дали е правилно но за сега ме устройва.
67 или 57? Множко ми се струва.
вт ное 17, 2020 11:26 pmTravel_Mate написа:
вт ное 17, 2020 4:02 pmТрифон П.Трифонов написа:
SineUPS 600 или Kemot 700 вършат перфектна работа.
т.е. под 700W да не гледам?
brassSob също потвърди за SineUPS 600. Препоръчвал съм го на колега, а отзивите са, че се справя без затруднения.
Аз имам по слабият модел 400, който също успя да запали с новата 300вата запалка, но изпитва трудности.
Mcl - специалист
ср ное 18, 2020 12:13 amАнтон С. написа:
пон ное 16, 2020 7:15 pmMcl написа:
Моята я държа на 75 градуса. Помпата съм направил да се включва на 67 градуса, хистерезиса и на 3 градуса. Незнам дали е правилно но за сега ме устройва.
67 или 57? Множко ми се струва.
На 67 градуса и изключва под 64 градуса.
Travel_Mate - специалист
вт ное 17, 2020 11:36 pmАнтон С. написа:
Е от не вземеш един от двата предложени и да си спестиш главоболията? Препоръчани са и колегите ще ти помогнат с евентуални ядове. Щом са ги препоръчали ;)
Щото ми свиди 400 само за UPS, но явно ще се наложи... Кемота е по красив, особено оня за стена черния, та ако не измисля по евтин вариант, той ще е... Но камина, цяла инсталации, ще има нужда от прахосмукачка и ето UPS и пелети трябва да се купуват идва множко на веднъж
Angelari - напреднал
Щото ми свиди 400 само за UPS, но явно ще се наложи... Кемота е по красив, особено оня за стена черния, та ако не измисля по евтин вариант, той ще е... Но камина, цяла инсталации, ще има нужда от прахосмукачка и ето UPS и пелети трябва да се купуват идва множко на веднъж
[/quote]
Аз ползвам този от линка втора година и досега не съм имал проблеми.https://www.vitolux.com/details.php?prodID=20771

Тема "Пелетна камина Грейко" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: