• 1
  • 52
  • 53
  • 54
  • 55
  • 56
  • 370
Нека намерим най-тънките цени.
Andri01 - майстор
Да,ама не са с горница и не са еднакви. :)
resistbody - майстор
нед ное 15, 2020 3:04 pmMamaMy написа:
Само не казвай "В цирка"
Не, в магазина на биг аутлет на асеновградския път, там мерих и 48 и 2/3 и ми бяха големи, имаха доста по 50+
gnt69 - майстор
пон ное 16, 2020 10:40 amresistbody написа:
нед ное 15, 2020 3:04 pmMamaMy написа:
Само не казвай "В цирка"
Не, в магазина на биг аутлет на асеновградския път, там мерих и 48 и 2/3 и ми бяха големи, имаха доста по 50+
ТИЯ И ТЕ ИМАТ МЪЖКИ ОБУВКИ. Аз от тух пазарувам. :partyman:
kuger - майстор
Малко Off: В магазина–Госпожо имате ле обувки 48 номер?
Не, господине, куфарчетата са на другия щанд.
Lutchezar - майстор
Приятел ми се похвали че взел голямото зарядно за акумулатори от Лидъл-Сточна Гара, юни месец. Вчера решил най-накрая да го пробва, никаква индикация, умряло. Днес го върнал и имало друга бройка, но каза че новото скъсало плика с тежестта си, плика с който е върнал старото. А старото е било със всички лепенки. Кабелите били намотани на ушите отстрани на старото, на новото били завързани отзад. Явно като си купува човек нещо голямо в кутия трябва вече и на тегло да го мери. Ако някой го е купил самно за да му извади карантията, не се е сетил като го връща в магазина да сложи като китайците малко пясък за да е същото теглото :-)
Късмет или българска простотия не е ясно, на човека му трябваше зарядно и не го е отварял. Аз ако бях щях да му направя бърза аутопсия :-)
themask - специалист
Привет,
Някой ползвал ли е колонната бормашина, която пускат другата седмица? Отзиви?
muhala - майстор
чет ное 19, 2020 9:08 amthemask написа:
Привет,
Аз не виждам инструменти следващата седмица. Може ли линк ?
Иначе аз имам ето тази машина и съм доволен.
hard_core - специалист
muhala написа:
чет ное 19, 2020 9:08 amthemask написа:
Привет,
Аз не виждам инструменти следващата седмица. Може ли линк ?
.........
https://www.lidl.bg/bg/broshura/ot-23-1 ... yer/page/6
aroot - специалист
И аз чакам , някой с реални впечатления да се включи. Пускали са я и преди но сега е доста евтина. Колкото и да е /ако е/ калпава, все ми се струва че ще свърши работа за домашните майсторчета..
dido1975 - специалист
Имам по-скъпия модел PTBM 710 A1 и съм много доволен. А този е PTBMOD 710 A1 и не бих си го взел дори и да ми го подарят. В youtube има достатъчно клипчета и на двата модела. Сами можете да прецените
  • 1
  • 52
  • 53
  • 54
  • 55
  • 56
  • 370

Тема "Промоция в Lidl на инструменти, уреди и техника - 7" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: