• 1
  • 53
  • 54
  • 55
  • 56
  • 57
  • 370
Нека намерим най-тънките цени.
themask - специалист
чет ное 19, 2020 6:08 pmdido1975 написа:
Имам по-скъпия модел PTBM 710 A1 и съм много доволен. А този е PTBMOD 710 A1 и не бих си го взел дори и да ми го подарят. В youtube има достатъчно клипчета и на двата модела. Сами можете да прецените
А да ни осветлиш защо не би си го взел? :?
radius - майстор
Сигурно е първия смотан продукт на лидъл :lol:
jekasus - майстор
А в Добрич Практикер отвори врати - баси конкуренция стана у нашия град :-D
dido1975 - специалист
чет ное 19, 2020 9:56 pmthemask написа:
чет ное 19, 2020 6:08 pmdido1975 написа:
Имам по-скъпия модел PTBM 710 A1 и съм много доволен. А този е PTBMOD 710 A1 и не бих си го взел дори и да ми го подарят. В youtube има достатъчно клипчета и на двата модела. Сами можете да прецените
А да ни осветлиш защо не би си го взел? :?
Най-вече защото губи мощност дори и при пробиване в дърво. Работи неравномерно. Липсва смяна на скоростите, както и дисплея с показания за дълбочина и обороти.
Virtex - майстор
Кога е бил пускан този модел PTBM 710 A1 ?
dido1975 - специалист
пет ное 20, 2020 9:33 pmVirtex написа:
Кога е бил пускан този модел PTBM 710 A1 ?
От тази година са и двата модела. Доскоро имаше бройки от PTBM 710 A1, намален на 280лв. Поне в Русе.
jekasus - майстор
Жирафа го вземах, хареса ми че се сгъва за транспорт, че го видим тая седмица как работи...
Новия Практикер в Добрич също посетих, ако не беше свършил бюджета за инструменти, един ъглошлайф Бош 125 за скромни 85лв щях да си взема/но ми трябва с регулатор на обороти/, но си вземах, най-накрая, от скъпите японски резци/OLFA/ за макетен нож - ако наистина добри, към ония за един лев повече няма да се върна...
EDI - майстор
Олфите са нарицателно, ползвах държачи и ножове 12 мм /вече няма този размер май/в моделизма преди 89-а, коги ми ги носеха от немско.Не знам, дали са запазили качеството, щото и те станаха тарикати.
radius - майстор
И аз се сетих същото - едно време на авиомоделизма викахме олфа на макетното ножче, но то май само такива имаше. Е, който имаше де.
На мен пък от Чехия ми донесоха ренденце Нарекс, много добро, с едни ножчета като бръснарски, но по-дебели. https://bashmaistora.bg/%D1%80%D0%B5%D0 ... 35978.html
tarlyo - специалист
Ползвам резци на OLFA, на нож KDS. Нищо общо нямат с китайчетата по железариите. Заслужават си.
  • 1
  • 53
  • 54
  • 55
  • 56
  • 57
  • 370

Тема "Промоция в Lidl на инструменти, уреди и техника - 7" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: