Най - вълнуващия въпрос зимно време.
stihlkata - помощник
нед ное 15, 2020 4:04 pmfearblood написа:
Успя ли да я подкараш
Аз не успях
Здр имам Комфорт 25
Имам един въпрос
По някога много трудно пали
И когато направи определени тем.
Минава на Изчаква ща фаза Stby
И гасне после не може да се запали моля за помощ..
нед ное 15, 2020 10:57 pmDjogito написа:
Здр имам Комфорт 25
Имам един въпрос
И гасне после не може да се запали моля за помощ.. Как да го направя да не гасне така...
seiko72 - специалист
нед ное 15, 2020 11:01 pmDjogito написа:
нед ное 15, 2020 10:57 pmDjogito написа:
Здр имам Комфорт 25
Имам един въпрос
И гасне после не може да се запали моля за помощ.. Как да го направя да не гасне така...
здр напиши си настройките при TP01 и TP02
fearblood - напреднал
нед ное 15, 2020 1:45 pmfearblood написа:
Добър ден,трябва ми малко помощ искам да свържа стаен термостат към камина BURNit PM Comfort plus 13kW.
Това е платката и там до колкото разбрах на 17 и 18 е за стайния термостат.Тука слагам два кабела червен и черен примерно,има ли значение къде ще е + и къде - .

2.jpg

Това е стайния термостат .Ако на 17 и 18 има значение къде ще е + и къде - ,тук къде трябва да ги закача

7.jpg
6.jpg

И последно какви настройки трябва да се направят на камината за да работи според термостата.
Сега съм с настройките на grants за което му благодаря.
Благодаря ви предварително.
up
fearblood - напреднал
пет ное 20, 2020 9:52 pmfearblood написа:
нед ное 15, 2020 1:45 pmfearblood написа:
Добър ден,трябва ми малко помощ искам да свържа стаен термостат към камина BURNit PM Comfort plus 13kW.
Това е платката и там до колкото разбрах на 17 и 18 е за стайния термостат.Тука слагам два кабела червен и черен примерно,има ли значение къде ще е + и къде - .

2.jpg

Това е стайния термостат .Ако на 17 и 18 има значение къде ще е + и къде - ,тук къде трябва да ги закача

7.jpg
6.jpg

И последно какви настройки трябва да се направят на камината за да работи според термостата.
Сега съм с настройките на grants за което му благодаря.
Благодаря ви предварително.

Тука сам си пиша и си отговарям,сега разбрах ново нещо стайния термостат се включвал на AUX.
Много ви моля няма как никой да не е в час,обяснете ве хора.
вт ное 24, 2020 5:22 pmfearblood написа:
С този термостат, би могъл, но той е "силов". Работи захранен с Фаза, която подава или отнема на консуматор, като по този начин го включва или изключва.
Обикновено, вход на платка за СТ е безпотенциален, сух контакт.
Махай електричеството от Херца и го свързвай както е указано на платката!
Не е най подходящ, понеже е механичен, с биметална пластина, но щом искаш с него...
Айде и пиши ква си я свършил!
Здравейте,със пелетна камина мирели систем 13,ще съм благодарна ако някой ми помогне със настройките,свързани към печката са два големи радиатора и един конвектор. Мисля че много пелети ми гълта🤔за 11ч 15кг.
fearblood - напреднал
Благодаря на Трифон П.Трифонов който ми помогна със свързването на Стайния термостат.

При мен е следната процедура.Включвам два кабела в AUX на каминната платка 24 и 25 пише GND и S5 (щом няма включено напрежение няма значение от цветовете) , след това свързвам и СТ с тези 2 кабела .
stihlkata - помощник
=D> =D>
съб ное 28, 2020 3:42 pmfearblood написа:
Благодаря на Трифон П.Трифонов който ми помогна със свързването на Стайния термостат.

При мен е следната процедура.Включвам два кабела в AUX на каминната платка 24 и 25 пише GND и S5 (щом няма включено напрежение няма значение от цветовете) , след това свързвам и СТ с тези 2 кабела .

Тема "Настройки на пелетна камина BURNit PM Comfort plus 13 и 25 kW" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: