• 1
  • 56
  • 57
  • 58
  • 59
  • 60
  • 370
Нека намерим най-тънките цени.
zz_stefanov - майстор
съб ное 28, 2020 7:52 pmpresar написа:
съб ное 28, 2020 6:22 pmzz_stefanov написа:
В тия 'фритюрници' нещата не стават ли печени? Не съм опитвал нищо от тях, но на фурна с вятър не става ли същото?
Аз се уредих днес за един ,и веднага пробвах имах 3 картофа нарязах ги на едро и ето резултата https://prikachi.net/image/img-20201128-173238.n3KpI
е на вкус как са, печени или пържени. Щото аз правя разлика.
presar - специалист
съб ное 28, 2020 8:17 pmzz_stefanov написа:
съб ное 28, 2020 7:52 pmpresar написа:
съб ное 28, 2020 6:22 pmzz_stefanov написа:
В тия 'фритюрници' нещата не стават ли печени? Не съм опитвал нищо от тях, но на фурна с вятър не става ли същото?
Аз се уредих днес за един ,и веднага пробвах имах 3 картофа нарязах ги на едро и ето резултата https://prikachi.net/image/img-20201128-173238.n3KpI
е на вкус как са, печени или пържени. Щото аз правя разлика.
Бяха по мой вкус,хрупкави от вън и меки вътре ,повече ми е интересно крилцата как ще станат утре.
mironcho - специалист
Ще станат - 20 минути от едната страна и още толкова от другата :supz:
zz_stefanov - майстор
нед ное 29, 2020 6:32 pmmironcho написа:
Ще станат - 20 минути от едната страна и още толкова от другата :supz:
Защо, нали вятърът бил от всякъде :)
ky-kyy - майстор
Според моя вкус, пържените картофи, трябва да са пържени, а не духани. Пържи се в много мазнина задължително. Най-вкусно стават и картофки и риба и всякакви други вкуснотии, като се пържат със свинска мас. Ако няма мас и със слънчогледово олио става....
Всичко престъпнозадравословно, веганско и нам кви си изгъзици, са извращения с добрия вкус.
Точка!!!!

Купете си истински фритюрник, може даже и от Лидл и се хранете, като нормални хора!
kozl - майстор
Така поради липса на таквоз вятърно печиво в Лидъл, купихме от Куфланда.
За ся само го разпечатах и разгледах. Над кошницата има нгревател, а зад него сигурно е вентолатор. Под кошницата има релефен съд с канали, вероятно за насочване на вятъра.
В инструкцията пък пище, че картофи на вятър няй-добре се получават с бланширани, иамръзнали :lol:
Пробата ке е друг път :roll:
falcoh - специалист
пон ное 30, 2020 9:30 amkozl написа:
Така поради липса на таквоз вятърно печиво в Лидъл, купихме от Куфланда.
За ся само го разпечатах и разгледах. Над кошницата има нгревател, а зад него сигурно е вентолатор. Под кошницата има релефен съд с канали, вероятно за насочване на вятъра.
В инструкцията пък пище, че картофи на вятър няй-добре се получават с бланширани, иамръзнали :lol:
Пробата ке е друг път :roll:
Това вятърното печиво кое си купил от Кауфланд да не би да е "Philips Airfryer уред за здравословно готвене" който е 189,90лв + 10 точки?
Напиши кой модел е и дали си доволен след като го пробваш.
fbr - майстор
Наскоро ми се наложи да отварям подобна машина, и да Ви кажа не останах очарован от вътрешния вид. Вентилатора беше наблъскал де що може с мазнина.Иначе, освен контролера, другото не блести с кой знае каква иновативност. Той и контролера си е обикновен таймер де.
silent - майстор
Ако вече сте се наяли :-D може ли да питам нещо по същество...имам батерия 12В която ползвам за трион и винтоверт....не е ползвана много и мамка и нещо не иска да се зарежда ...не е разредена докрай индикатора на верта свети червено и оранжево..обаче като я бодна в зарядното нищо не става...индикацията на зарядното не отчита въобще батерия..свети си в зелено без значение има ли батерия или не и отказва да почне да мига и да я зарежда...кое е скапано бятерия или зарядно....и евентуално от къде се купуват тези батерии или евентуално да чакам да се пуснат по магазините...
Andri01 - майстор
Сервиз "Бушона" София. някъде към 45 пари :(.
  • 1
  • 56
  • 57
  • 58
  • 59
  • 60
  • 370

Тема "Промоция в Lidl на инструменти, уреди и техника - 7" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: