Чакаме вашите въпроси за банята, ваната и т..н.

харесва ли ви тавана ?

10%
не , отвратително е мразя гипс картон , завъжда всякакви йоркипета
5
37%
да
18
10%
горе долу , но повече горе
5
6%
не разбирам от популацията на мигриращите пингвини
3
14%
след още 5 ракии да
7
8%
по-готино щеше да е с венецианска мазилка
4
14%
ще помисля 3 дни, и тогава ще отговоря
7

Общо гласове: 49

Pooh - майстор
АУУУУ ... много ГОЛЯМА забележка - канализационната тръба или по-точно подвръзването към нея. Как може така да огъвате бе хора - това си е явна предпоставка за запушване ... и то при скрита конструкция ... направо не е за вярване. При всичко хубаво да се изложите така на най-лесното. Толкова ли нямаше една дъга да се монтира като сте видели как се е нагърчила НАВЪТРЕ тръбата?
Предполагам, че вече е късно да се поправи, най-вероятно е затворено и налепено с плочки, но това е явна ахилесова пета на банята.
Takezo Sensey - модератор
$64EN , Кеноби е снощен тааа не му е връзвай много .

Ше чакаме да видим и неговите "творения" ...но едва ли има с какво да сЪ поФали. :cool:

виж това :
http://www.napravisam.bg/forum/viewtopi ... highlight=
$64EN - специалист
Pooh написа:
АУУУУ ... много ГОЛЯМА забележка - канализационната тръба или по-точно подвръзването към нея. Как може така да огъвате бе хора - това си е явна предпоставка за запушване ... и то при скрита конструкция ... направо не е за вярване. При всичко хубаво да се изложите така на най-лесното. Толкова ли нямаше една дъга да се монтира като сте видели как се е нагърчила НАВЪТРЕ тръбата?
Предполагам, че вече е късно да се поправи, най-вероятно е затворено и налепено с плочки, но това е явна ахилесова пета на банята.
евалата братле . много детайлно се вглеждаш :respekt: това ми харесва :)

тъка е да получи се отвътре гънка , която обаче я "зашпакловахме" с поксипол и стана като малко скокче . да дава ускорение на преминаващите през него щуротиики . не мога да го оставя тъка . това беше първото което си помислих и аз
$64EN , Кеноби е снощен тааа не му е връзвай много .

Ше чакаме да видим и неговите "творения" ...но едва ли има с какво да сЪ поФали.

виж това :
http://www.napravisam.bg/forum/viewtopi ... highlight=

:)
emo_peev - специалист
кой измисли или осмисли общия дизайн на тази баня?
Теди - специалист
Човек пускай снимките в Thumbnail формат щото прецакваш всичко така.
EDI - майстор
харесва ми....най-вече това, че човека си е направил нещо, което му доставя удоволствие....... :)
$64EN - специалист
а за много години
emo_peev написа:
кой измисли или осмисли общия дизайн на тази баня?
собственика си измисли дизайна , аз само тавана мислих
Човек пускай снимките в Thumbnail формат щото прецакваш всичко така.
не ми говори нищо това . в пиксели кво прави това? аз ги качвам 800х600 или нещо такова
харесва ми....най-вече това, че човека си е направил нещо, което му доставя удоволствие.......
а какво по-хубаво от това :) . радвам се че ти харесва
rulom - модератор
Липсва отговор:Таванан е супер, ама бойлера и връзките към него са завряни на кучето в гъза :-D Това загрозява и обезмисля цялата анкета :wink: (понеже няма как да се скрие ши**н*я бойлер) :roll:
$64EN - специалист
rulom написа:
Липсва отговор:Таванан е супер, ама бойлера и връзките към него са завряни на кучето в гъза :-D Това загрозява и обезмисля цялата анкета :wink: (понеже няма как да се скрие ши**н*я бойлер) :roll:
неразбрах какъв отговор ти липсва , но бойлера трябваше да си е там няма друго место за него . много е неудобно за обслужване - ДА , но не е и невъзможно . в този ъгъл трябваше да бъде монтиран и го монтирахме .каквото се изискваше от мен го направих . но вече ще знам и следващият няма да е свързан по такъв начин . тея дни ще свързвам друг бойлер и ще е свързан по всички регламенти
Bechev - специалист
Супер е!Но бойлера :shock: нещо не се пасва с остановката.Трабата на отходната вода на вграденото казанче има много гадна чупка.

Тема "таван от гипс картон в една баня" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: