Най - вълнуващия въпрос зимно време.
От 2 год.имам бурните 18 и нямах проблеми,но отскоро се появиха и те.Настроена е на 23 гр.вътрешна температура,Когато достигне 24.4 гасни включва вентилатора и се появява грешка Е108 и повече не пали.Трябва да я изключа или изтрия грешката,пали и до следващото достигане на температурата.В зависимост от степента ,може да е 20мин.може и 5часа.Камината и комина са основно почистени.Моля за съвет.
ср дек 02, 2020 8:34 amMihni1 написа:
От 2 год.имам бурните 18 и нямах проблеми,но отскоро се появиха и те.Настроена е на 23 гр.вътрешна температура,Когато достигне 24.4 гасни включва вентилатора и се появява грешка Е108 и повече не пали.Трябва да я изключа или изтрия грешката,пали и до следващото достигане на температурата.В зависимост от степента ,може да е 20мин.може и 5часа.Камината и комина са основно почистени.Моля за съвет.
Опитай с почистване на маркучето на пресостата!
Има тема за тези камини, попитай и там!
ср дек 02, 2020 8:34 amMihni1 написа:
Здравейте, имам абсолютно същия проблем като вашия. Вие дали успяхте да намерите решение, защото аз се мъча вече 2 месеца.
Оставям телефон за връзка, ако е удобно звънете или пишете на вайбър. 0882010877 Снежка.
Evgeniy - майстор
Снежке,
Май няма какво много да направиш, защото мерките са "непопулярни".
Ето какво връща търсачката за "пресостат +burnit" - 3 страници от хора оплакващи се от пресостата при burnit:

search.php?st=0&sk=t&sd=d&sr=posts&keyw ... +%2Bburnit

Тема "Грешка Е108" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: