ср дек 02, 2020 10:06 pmRumen89 написа:
Ти си навсякъде бе гайдо. Изчакай някой друг да пише на колегата отговор!!!

чет дек 03, 2020 7:40 pmandy_forresite написа: ...Е, аз са радвам, че не издържа, та засега, бахамал съм му мадамата на наклонът ти шнекофф! Горката бега за простамол ежедневно.
Задача: колко е капацитетът на шнека ако при зареждане с продължителност 1 секунда и пауза 45 секунди се подават 1.5 кг/час?
* (Със звездичка като задачите в сборниците по математика, които даваха на олимпиада) - какъв е ъгълът на горивоподаващия шнек при това положение![]()
чет дек 03, 2020 7:54 pmТрифон П.Трифонов написа: Забравил си отколешният спор за цикъл, пауза, подаване, освен ако не имаш предвид 46 секунди цикъл.
чет дек 03, 2020 7:54 pmТрифон П.Трифонов написа: Забравил си отколешният спор за цикъл, пауза, подаване, освен ако не имаш предвид 46 секунди цикъл.И да, и не. Да, защото, ако щеш вярвай, вчера се бях присетил за това, и не, защото не знам кое е цикъл.
чет дек 03, 2020 10:17 pmandy_forresite написа:С риск голямата бяла птица да ме захапе за пореден път, отговора на въпроса ти е в ръководството на RB Грейко стр. 35, 36.
чет дек 03, 2020 10:17 pmandy_forresite написа: При мен ще се върти 80 секунди за този един час, а при "стар" 680 секунди за един час. В единия случай са шнекът ще се върти сборно 1 минута и 20 секунди през този 1 час, а в другия - 11 минути и 20 секунди за един час.При теб е 3.5 сек. а при Стар е 8.5 сек. - то това е ясно че в единия случай ще върти повече...
пет дек 04, 2020 9:33 amandy_forresite написа: Цикъл какво е.Цикъл е на колко време шнека ще стартира за да зарежда с гориво. Зареждането е колко дълго шнека ще зарежда с пелети. Поне така е обяснено в ръководството.
В менюто за задаване на мощността (1, 2 и 3) пише "цикъл", на което му казваме пауза или "шнекът почива". Останах с впечатление за сумиране на цикъла с времето за зареждане и това също се наричало цикъл.
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: