• 1
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29
  • 32
Ел. инструментите. Консумативи.
Чираче - майстор
съб дек 05, 2020 5:45 pmшоп написа:
съб дек 05, 2020 5:32 pmbulhomes2 написа:
Най-удобно е бетонарка да е до инертния материал и с лопатите направо да вкарваш в нея. Обръщаш я на другата страна и сипваш в количката.
+1 към мнението. Така работя и аз.
Да Ви имам майсторлъка. :lol: И всяко бъркало е с различно качество :lol:

Аз работя за себе си, и за това искам качеството на всяко бъркало да е едно и също. На чужд обект може и по Вашия начин. Но не е коректно към клиента.
bulhomes2 - майстор
То твоя майсторлък се видя с тая сбъркана бетонарка. От к'ъв зор всяко бъркало ще е с различно качество?!?

ПП. Чужд обект и твоята бетонарка :lol: :lol: :lol: Сигурно идват от дискавъри да снимат филм за преместване на огромни съоръжения :lol: :lol: :lol:
шоп - майстор
съб дек 05, 2020 6:04 pmЧираче написа:
И всяко бъркало е с различно качество :lol:
Това няма как да стане.
Разбира се трябва оператора трябва да има завършен 1ви клас, или поне да може да брои на пръсти
Например:
20 лопати чакъл
10 лопати пясък
1 торба от 25 кг цимент
12 л вода...

И това на всяко бъркало.
На чираците ако им е сложно, то до тях има и майстори:-)

П.П. цифрите са само за пример
Чираче - майстор
Вижда се, че гроздето за някои е кисело. То някои работи не стават само с ядене, трябва и......
bulhomes2 - майстор
Ако на измислената от теб бетонарка викаш грозде - няма кой друг да поиска да го опита. Я я покажи тук, че да се посмеят и другите!

ПП. Намерих я
Последна промяна от bulhomes2 на съб дек 05, 2020 8:39 pm, променено общо 1 път.
Чираче - майстор
съб дек 05, 2020 8:30 pmbulhomes2 написа:
Ако на измислената от теб бетонарка викаш грозде - няма кой друг да поиска да го опита. Я я покажи тук, че да се посмеят и другите!
Я покажи ти и ти какво си конструирал.
bulhomes2 - майстор
Мога, но не е по темата. Ти се изхърли тук, че купешките не ти харесвали и си измислил върха на сладоледа.

Отново за новобранците с бетонарки. Никога не разреждайте бетона като този от клипа на разбирача по-горе (господ да пази клиентите му и дано да не е лял нещо по-високо от кота 0). Консистенцията на бетона трябва да е такава, че като го стиснеш в ръката си - да може да запази част от формата си. Всякакво добавяне на повече вода води до рязко влошаване на качеството на бетона.
nikolov333 - майстор
Въх.по-добре с бетоновоз.. :lol:
Чираче - майстор
Аз спирам да коментирам. Всеки да се оправя както може.
naster - майстор
Успявате ли да забъркате земновлажно в домашния миксер?
  • 1
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29
  • 32

Тема "Бетонобъркачка" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: