• 1
  • 2
Най - вълнуващия въпрос зимно време.
Иван Вранчев - помощник
Здравейте! Закупих пелетна камина Прити ПЛМ и започнаха проблемите! Пали няколко пъти и след това пълни кошничката но не иска да запали.Настройките съм ги променил малко и в кошничката няма пепел но въпреки това не иска да запали! Някой знае ли какъв може да е проблема?
pechkata - специалист
нед дек 06, 2020 1:53 pmИван Вранчев написа:
Здравейте! Закупих пелетна камина Прити ПЛМ и започнаха проблемите! Пали няколко пъти и след това пълни кошничката но не иска да запали.Настройките съм ги променил малко и в кошничката няма пепел но въпреки това не иска да запали! Някой знае ли какъв може да е проблема?
Активирай заводските настройки...
И ако пак не пали обади се на дилъра от който си я купил...
Иван Вранчев - помощник
нед дек 06, 2020 2:28 pmpechkata написа:
нед дек 06, 2020 1:53 pmИван Вранчев написа:
Активирай заводските настройки...
И ако пак не пали обади се на дилъра от който си я купил...
А някакви по специфични настройки няма ли за тях?
Когато започне да зарежда, нивото на пелетите достига ли нивото на запалката?
Попрехвърлих набързо инструкцията и останах учуден от "простотата" на управлението. Дано не съм се излъгал! Ти защо не прочетеш малко?
Иван Вранчев - помощник
нед дек 06, 2020 6:05 pmТрифон П.Трифонов написа:
Когато започне да зарежда, нивото на пелетите достига ли нивото на запалката?
Попрехвърлих набързо инструкцията и останах учуден от "простотата" на управлението. Дано не съм се излъгал! Ти защо не прочетеш малко?
Прочетох го и то няколко пъти... наистина изглежда просто но явно си има проблем! Пелетите са малко над нивото на запалката!
Провери на колко е настроена температурата за разпознаване на огън и или корегирай, или създай условия да се достигне!
Иван Вранчев - помощник
нед дек 06, 2020 9:03 pmТрифон П.Трифонов написа:
Провери на колко е настроена температурата за разпознаване на огън и или корегирай, или създай условия да се достигне!
Къде е тази температура на разпознаване на огън?
нед дек 06, 2020 9:10 pmИван Вранчев написа:
Не зная. Контролерът е пред теб, а аз го гледам на pdf.
Иван Вранчев - помощник
нед дек 06, 2020 9:17 pmТрифон П.Трифонов написа:
Има настройка "Сензор пламък", но това пише че е температура на димните газове за да премине от режим "Запалване" в режим "Разгаряне"!
нед дек 06, 2020 9:23 pmИван Вранчев написа:
нед дек 06, 2020 9:17 pmТрифон П.Трифонов написа:

Има настройка "Сензор пламък", но това пише че е температура на димните газове за да премине от режим "Запалване" в режим "Разгаряне"!
Те това е. Браво!
Сега или го настройвай, или създай условия да се постигне заданието в на този "Сензор пламък"!
Пример- настройката е 60 градуса.
Те обаче не се достигат.
Решенията са 2.
Или намаляваш изискванията или увеличаваш усилията.
  • 1
  • 2

Тема "Пелетна камина Прити плм" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: