Най - вълнуващия въпрос зимно време.
Mcl - специалист
И ежедневно претакване ,както и чистене на бижуто.
Антон С. - специалист
Ежедневно претакам зелето и чистя Бижуто. Сложил съм го точно преди месец и тук не е като да не е топло... Обяснявам си го единствено с това, че е навън от северната страна на къщата.
пон дек 07, 2020 7:05 pmАнтон С. написа:
...Сложил съм го точно преди месец и тук не е като да не е топло... Обяснявам си го единствено с това, че е навън от северната страна на къщата.
Не мой се коси, ми тренирай с качествен оцет, прясно, морков и целинка!
Още две седмици и ке стане. Ей го, изпекло е.
Антон С. - специалист
Само морков не съм му турнал. Инак другото е изпълнено. И ябълка има, и кочан царевица. Морков утре. Ке вкисне, няма къде да оди :)
пон дек 07, 2020 9:13 pmАнтон С. написа:
Само морков не съм му турнал. Инак другото е изпълнено. И ябълка има, и кочан царевица. Морков утре. Ке вкисне, няма къде да оди :)
Носът ти е станал на моркоФ!

https://photos.app.goo.gl/mdMRPZvS7epVm68u9

Такъв на прясното. Киселото го остави, както и кото си му турил!
На тая хижа да ѝ видиш парното- ум ке ти зайде.
sveto - специалист
пон дек 07, 2020 5:34 pmMcl написа:
Проблемът е решен. Оказа се в кабела. Телефонните кабели, които се продават са кръстосани, а модулът се свързва с прав. При поръчката това не беше споменато. Тук ми е и забележката към Натурела. Модула пристига в картонена кутийка с гаранционен лист, но без никакво упътване и схема за свързване. Дребен пропуск, но ми съдаде ненужни усложнения.
[/quote]
А от натурела не ти ли предложиха кабел. Питам информативно.
[/quote]
Предложиха ми.
пон дек 07, 2020 9:40 pmsveto написа:
Предложиха ми.
Е, те ли ти изпратиха телефонният?
Сам си си създал проблеми, а не толкова липсата на упътване и дрън-дрън, при положение, че си разговарял с тях.
Разговарял съм много пъти, не само по жицата.

Няма такова внимание към проблемът на клиента!
Mcl - специалист
пон дек 07, 2020 9:49 pmТрифон П.Трифонов написа:
Предложиха ми.
Е, те ли ти изпратиха телефонният?
Сам си си създал проблеми, а не толкова липсата на упътване и дрън-дрън, при положение, че си разговарял с тях.
Разговарял съм много пъти, не само по жицата.

Няма такова внимание към проблемът на клиента!
Аз за това питах, дали те са му продали такъв ама явно не. То човек за всичко трябва да пита,иначе са мъки и неволи.
Mcl - специалист
Проблемът е решен. Оказа се в кабела. Телефонните кабели, които се продават са кръстосани, а модулът се свързва с прав. При поръчката това не беше споменато. Тук ми е и забележката към Натурела. Модула пристига в картонена кутийка с гаранционен лист, но без никакво упътване и схема за свързване. Дребен пропуск, но ми съдаде ненужни усложнения.
[/quote]
Предложиха ми.
[/quote]
И как е сега положението с стаиния термостат. Как се държи каминката.
sveto - специалист
пон дек 07, 2020 10:01 pmMcl написа:
Предложиха ми.
[/quote]
И как е сега положението с стаиния термостат. Как се държи каминката.
[/quote]
Не съм го свързал още.

Тема "Пелетна камина Грейко" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: