• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 7
Тук ще бъдат премествани, мненията и темите преди да бъдат изтрити окончателно.
Gustoraveli - специалист
ср дек 09, 2020 8:00 pmLazarGanev написа:
Ама ти какво си мислиш, че за да си фирмаджия не трябва да имаш добро образование и професия ли :cool: ? Това е най-малкото, от което трябва да почнеш! Заплатите ги давам според заслугите и възможностите на всеки, като гледам на всеки да му възлагам задачи според възможностите и малко отгоре, за да се развива. Не позволявам на никой да гледа в паничката на другия. Пък такива като с твоето самочувствие, много бързо им давам да разберат колко неща не знаят. И колкото повече приказват и се надуват
предварително, после толкова повече се срамуват от думите си. Най-лесно се обучават тези, които нищо подобно не са правили преди това
Правилно!
Взимаш хора по метода проба грешка.
Е бъди спокоен, освен, че работя в ТЕЦ, работя и с Равели, дето вносителя е в Пловдив.
Всичко ни се получава. :partyman:
LazarGanev - "Велик майстор"
Защо си мислиш, че от първия ти пост още не разбрах, че работиш с Равели? Само се чудя по каква схема и кое Ви се получава? Като правиш на частно ОИ, напълно в сивата икономика, кой носи отговорността, така ли е в Германия?
Лоша реклама на, вярвам добър, производител.
Типично по нашенски- агресивно и просташки да оплюеш някого, та да си мислиш, че си се наместил, докато си последната дупка на кавала.

Извинявам се на Пишлигара!
И аз си мисля, че марката Равели не заслужава подобна антиреклама, но човекът така е решил...
Gustoraveli - специалист
ср дек 09, 2020 8:25 pmLazarGanev написа:
Защо си мислиш, че от първия ти пост още не разбрах, че работиш с Равели? Само се чудя по каква схема и кое Ви се получава? Като правиш на частно ОИ, напълно в сивата икономика, кой носи отговорността, така ли е в Германия?
Нещо си в грешка!!
Работя в ТЕЦ, от там са ми доходите!
Помагам на вносителя на Равели със защита на платките им от токови удари и разлика в напрежението, естествено срещу заплащане.
Не си мисли, че в Германия всичко е Ок.!
За 250 евро взимам тюф за колата без да минава преглед!
Когато се купува кола от Германия трябва да има ДЕКРА господин Лазар!
Завалията, не ти е лесно и на тебе! Айде да престанем със запознанствата, вече се опознахме, нали? Нека темата си остане за въпроси по темата!
Gustoraveli - специалист
ср дек 09, 2020 10:05 pmLazarGanev написа:
Завалията, не ти е лесно и на тебе! Айде да престанем със запознанствата, вече се опознахме, нали? Нека темата си остане за въпроси по темата!
Много ти поздрави!
Желая ти много о :supz: бекти,щото ти липсват!
Търсиш под вола теле.
Gustoraveli - специалист
пон дек 28, 2020 11:15 amTimoti написа:
нед дек 27, 2020 5:35 pmtachman написа:
Ако щете вярвайте, но 2 месеца след пуска на камината бях тръгнал да я изхвълям, не да я продавам, да я изхвърлям!
Причината беше в лошо горене, шлака, пълна кошница и т.н. Инсталатора гледа, пробва, чеса се по главата и накрая отсече - некачествени пелети!
Аз какво да кажа? Стиснах зъби и се съгласих. Викам си догодина ще взема по-качествени! Е, тази година взех пелети според мен много добри.
И, о, изненада пак същите проблеми! Между временно правих настройки, пренастройки, четох темата от форума 2 пъти от край до край и промяната беше минимална!
Та накратко главата ми беше бръмнала! И реших да обследвам камината, кошнички, врати, ревизий и т.н.
Оказа се, че кошницата за пелети не ляга плътно в изрязания отвор! Защо? Защото ламарината в която е изрязан този отвор за кошницата от към заварката е станал леееко на дъга и въздуха не преминава правилно през отворите на кошницата съответно се получава лошото горене. Поне аз така лаишки си го обяснявам!
Какво направих?
Подложих тънко въже под кошницата да уплътни хлабавината и нещата заспаха!
Но защо да е така? Толкова нерви и време похабих!
Затова се чувствам излъган!
Моята кошница ляга по начина описан от теб,бях я снимал по назад в темата ,но не съм се сетил за въженцето което си направил и с което очевидно си решил проблемът.Ще пробвам да сложа и аз пък да видим [-o<
Не пробвай!
Пиши на Грейко да ти решат проблема или да ти заменят машината.
Мойте уважения, обаче това е масов дефект и липса на ОТК.
Gustoraveli - специалист
пон дек 28, 2020 11:15 amTimoti написа:
нед дек 27, 2020 5:35 pmtachman написа:
Ако щете вярвайте, но 2 месеца след пуска на камината бях тръгнал да я изхвълям, не да я продавам, да я изхвърлям!
Причината беше в лошо горене, шлака, пълна кошница и т.н. Инсталатора гледа, пробва, чеса се по главата и накрая отсече - некачествени пелети!
Аз какво да кажа? Стиснах зъби и се съгласих. Викам си догодина ще взема по-качествени! Е, тази година взех пелети според мен много добри.
И, о, изненада пак същите проблеми! Между временно правих настройки, пренастройки, четох темата от форума 2 пъти от край до край и промяната беше минимална!
Та накратко главата ми беше бръмнала! И реших да обследвам камината, кошнички, врати, ревизий и т.н.
Оказа се, че кошницата за пелети не ляга плътно в изрязания отвор! Защо? Защото ламарината в която е изрязан този отвор за кошницата от към заварката е станал леееко на дъга и въздуха не преминава правилно през отворите на кошницата съответно се получава лошото горене. Поне аз така лаишки си го обяснявам!
Какво направих?
Подложих тънко въже под кошницата да уплътни хлабавината и нещата заспаха!
Но защо да е така? Толкова нерви и време похабих!
Затова се чувствам излъган!
пон дек 28, 2020 12:36 pmGustoraveli написа:
Не пробвай!
Пиши на Грейко да ти решат проблема или да ти заменят машината.
Мойте уважения, обаче това е масов дефект и липса на ОТК.
Отново празни приказки наизуст!

Timoti, няма нужда от никакво въженце! Запалката е закрепена конзолно и може да се повдига и сваля предния и край. Понякога е стегната така, че предния край е подвигнат и отвора на кошничката ляга върху нея. Просто трябва предния край на запалката да се бутне надолу и кошничката си ляга на фланеца. При tachman е работило така сезон половина и фланеца се е огънал от температурата.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 7

Тема "заяждане от Пелетна камина Грейко" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: