• 1
  • 62
  • 63
  • 64
  • 65
  • 66
  • 371
Нека намерим най-тънките цени.
silent - майстор
вт дек 08, 2020 2:21 pmESPACE написа:
вт дек 08, 2020 8:23 amsilent написа:

Досега не съм срещал машина на 20 волта с момент на затягане над 900N/M

18V, 2400Nm

https://technotools.bg/milwaukee-akumul ... 00-nm.html
Е вече знам че има 2а .....и единият от тях е Парксайда....
stefanjor - специалист
Ще яде Хасан баница :cool:
От следващата седмица.

Прикачен файл

lenta.jpg
lenta.jpg (51.77 KиБ) Видяна 2314 пъти
Svetoslavoff1 - майстор
Здравейте,
Какво ви е мнението за сгъваемите стойки от брошурата за следващата седмица? Пускани ли са до сега? Някой ако ги е ползвал, да сподели, ако има време и желание. 200кг(ако не са китайски :)) звучи добре като товароносимост. Цената спрямо подобни?
Ей таквизи тривиални въпросчета.
Благодаря!
cholev - майстор
чет дек 10, 2020 10:58 amSvetoslavoff1 написа:
...Какво ви е мнението за сгъваемите стойки от брошурата за следващата седмица? ...
Мнението ми е положително. Купи си две:

Изображение
Svetoslavoff1 - майстор
Благодаря!
И аз за нещо подобно мисля да ги ползвам. Като се наложи, да сложа върху тях плоскост някаква и работната маса е готова.
пишман_майстор - майстор
вт дек 08, 2020 12:58 amtedo_kinta написа:
Здравейте колеги, някой обръщал ли е внимание след колко време се появяват стоки из нашите ширини които в момента се предлагат в западна европа. Преди няколко дни попаднах на това клипче и след бърза справка се оказа че цялата(поне на пръв поглед) Performance серия се предлага в момента в Белгия, Чехия и Словакия. Домързя ме да ровя аз всички Лидъли в Европа, но проверих 10ина и само в тези 3 страни видях да го предлагат. Та въпроса е да го очаквам ли тоя гайковерт, пък и не само него, скоро при нас или да спя спокойно и да не го мисля, докато не съм почнал да го сънувам :D
Линк към гайковерта
В немско ги има вече https://www.lidl.de/de/parkside-perform ... ageSize=36
https://www.lidl.de/de/search?query=PAR ... PerPage=36
Видях ги, сега чакам да дойдат е БГ
behwolf - специалист
Да се очаква значи, че следващия каталог ще пуснат и винтоверта с 5 г. гаранция, след като сега обявиха гайковерт?
Lutchezar - майстор
Взех си пистолета с горещ въздух, на степен 1 е само 50 градуса, на степен 2 се управлява, и на 2те степени се регулира дебитът, не че ми пречи, но по документи на степен 1 би трябвало да е до 350, някой друг да го е пробвал?
2loop - помощник
чет дек 17, 2020 10:18 amLutchezar написа:
Взех си пистолета с горещ въздух, на степен 1 е само 50 градуса, на степен 2 се управлява, и на 2те степени се регулира дебитът, не че ми пречи, но по документи на степен 1 би трябвало да е до 350, някой друг да го е пробвал?
Ходих до нашият Лидл, но беше свършил.

Някъде да има останали бройки от поредният митичен продукт за горещ въздух на Лидл колеги ? :)
  • 1
  • 62
  • 63
  • 64
  • 65
  • 66
  • 371

Тема "Промоция в Lidl на инструменти, уреди и техника - 7" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: