Всичко свързано с тоците ми е слабост, опитайте се да ме затрудните.
ftubusa - специалист
Даааа, GDPR.
kozl - майстор
Тази тема съм я пропущил, ама каков е смисълот да скриеш нещо дека всеки смъртфон с камера мое да го види :?
Некога кога имаше наборна служба служих като куфар на 36 тонен кютук. Отгоре имаше един доста мощен фар за нощна подсветка, а в танка прибори за нощно виждане. Та начи осветяваш, насочваш и дум. Така е мислил тоя дека фара е правил. На практика противника също има прибори за нощно виждане и инфраред фара му е точно като мишена :shock:
Всъщност тоя фар си е като обикновен фар с крушка НЖ, рефлектор и вместо стъкло некаков черен филтър.
При нощни преходи сваляхме филтеро и те ти мощен фар.
И все пак си мисля, че основната идея за изненадата нема да стане. А камерите дека се видят ще са като плашило в бостана и вътрешния човек или ще се откаже от външни занимания или шъ мисли как камери да заслепи.
torbalan - Дървен философ
съб фев 08, 2020 7:35 pmbalgarin написа:
...
2. Защото искам да разбера кой вътрешен човек им помага. Те няма как да знаят кога да идват, какво да правят и т.н. Някой от моите служители ги напътства и ако усети, че има някаква техника или ще я счупят, или повече няма да идват и пак няма да разбера кой е виновникът.
Смяташ ли, че ако участва вътрешен човек, непременно ще е с тях?

Тема "Камера със скрити IR светлини/диоди" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: