пет дек 11, 2020 9:52 pmradius написа: Ти май не знаеш, че нищо не знаеш!Така е нищо не знам, и нямам намерение да влизам в каквито и да е било спорове и полемики, останете си със здраве!
Чувал ли си за мазето, там е много интересно.
пет дек 11, 2020 12:37 pmLazarGanev написа: Кое е супер? Че топли? Обикновен електрически котел, ама по-капризен, заради електролита. Ами те и 3 маслени радиатора топлят по същия начин, само дето не ти трябват тръби.Преди екектролизният котел имаше котел на дърва и въглища, + три маслени радиатора заради сутрешният студ. Сметката беше 350-400лв на месец. С руското чудо 200-250лв зимата. С нулева хамалогия и чистичко. Тогава бях с новородено в къщата и се поддържаше 22°С денонощно. Да електролита е капризен докато го настроиш но котлето е чудесно и върши работа на практика и няма нищо общо с обикновен нагревател. Ако имаше тогава вакуумни радиатори щях да ги пробвам. За да подгрееш 2литра трябва по малко енергия от това да загрееш 10литра. Все в някой учебник и това е написано. Мислех че за толкова години все някой ги е пробвал и на практика. А се оказа, че "Аз знам че няма да работи защото така пише в учебника за 7клас" - останете си със теориите и здраве, светът са променили тези който са правили това, което е било невъзможно за другите!