Най - вълнуващия въпрос зимно време.
съб дек 12, 2020 1:48 pmfilmatoplo написа:
:lol: Отидох при горелката и я оправих за 1 секунда .Искам да се извиня ,че ви занимавах с този казус,нищо да си знаем за бъдещи проблеми.Човека обърсал датчиците както му казах,обаче не изчистил грешката за писукането ,казвам му - стрелка наляво ,той натискал стрелка надясно. :lol: Знаех си ,че няма ядове с оптодвойката
съб дек 12, 2020 12:43 pmg.gushterov83 написа:
Вероятно не е нулирана грешката. Баща ми изпитва големи затруднения с тази дейност при Star. От приложението може да провери отдалечено.
МладеШта настъпва. Глий ко стаа!!
filmatoplo - майстор
:wink: Сори,че не можах да ви предложа зрелище,как тествам датчици,как нещо се закучва ,как намирам причината ,как взимам решение и подменяме детайли
за да тръгне горелката .По принцип задавам въпроси тук когато нещо няма логика и сам не си вярвам да е така както ми го описват от разстояние ,то е ясно ,че като съм пред горелката въпросите са решими без въпроси.
prascho - майстор
Трябва да го приемеш. Не си Рим и не може да осигуриш постоянно „кръв и зрелища”. :)
съб дек 12, 2020 6:29 pmprascho написа:
Трябва да го приемеш. Не си Рим и не може да осигуриш постоянно „кръв и зрелища”. :)
Туй ма накефи.
Длъжен да призная, че Филматори предлага достатъчно.....зрелище. Възприятията са според фантазията.
Постоянно не, но поне е редовен.

"Кой е майстора ве, аз или твоя?!!" Хахаааааа!!!
filmatoplo - майстор
.Това как ще го преведат от Грейко,не може трябва да се поддържа огъня и да съм на линия дори Събота и Неделя ,добре ,че си скрих телефона тук -то нямаше мира всеки да ме ползва за панацея .
g.gushterov83 - специалист
съб дек 12, 2020 2:44 pmТрифон П.Трифонов написа:
МладеШта настъпва. Глий ко стаа!!
Млади бяхме, сега сме само Убави :-D

В днешни дни софтуер и отдалечена диагностика и контрол са част от играта. Колкото по-скоро стане масово, толкова по-скоро ще има повече доволни клиенти и толкова по-рядко ще се налага поддръжка на място от инсталаторите. Аз у дома съм сложил и камера да гледа горелката за случаите, когато пътувам :)
filmatoplo - майстор
:wink: Тъй тъй,приятел има камери да гледа в реално време котел,горелка,температури.Където и да се намира ги гледа ,спира и пуска горелката от телефона .
Спира и пуска- добре, може.
Камера и възможност за пълен контрол, от потребител, е като да гледаш собственото си сепуко, докато го правиш.
Контрол...... пълен контрол се предоставя само на вещи, не на потребители. На тях само което им е необходимо, но без да управляват процеса. Градус нагоре, градус надолу, старт, стоп.....е такива работи.
Не може всички да са като Филма.
Нали, Филме?!
filmatoplo - майстор
Колкото мога толкова . :wink:
prascho - майстор
То отдалечен достъп добре, но кой чисти пепелника. На мен ми се налага всеки ден за жалост...

П.П. Всичко е много хубаво, но ако се отоплявахме на газ като на запад. Реалността е друга, правим тръбопровод на Путин, плащаме изграждането и няма газ за населението... така управлява държавна сигурност.

Тема "Пелетни горелки GREYKO BMG и RB" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: