Мастър Кеноби,по наблизо съм от теб ще помогна на човека с каквото мога.Всеки,който е по-наблизо може да пита за каквото се сети по производството на мебели,насреща съм.

tassel написа:По отношение на това, какъв е реда на поставяне на шкафовете, при монтажа на едната ми кухня първо сложиха гърба, после горните шкафове и накрая долните. Стана много добре.Дааа... Прав си! Първо гърба сложих!Мастър имам такива бургии с приставка фрезенк. Тенкю!
nicky_design написа:Konsultant po 6turi interiorni re6eniqЕ, тва ми хареса!
Master_Kenobi написа:shadowman, ти явно работиш професионално. Ама в домашни условия как да направим нутове или разпробиване за скрити сглобки?!Не съм направил много неща, но винаги правя нут - с ръчна оберфреза и фазера го закрепвам с къси винтове и шайби от тези дето са малко "къдрави", защото гърба е много важен за геометрията и здравината на конструкцията. Той така да се каже затваря конструкцията....
Master_Kenobi написа:LZ, имаш доста сериозен инструмент за човек, дето не е правил много работи...Ами, оберфреза Einhell за 200 кинта. Един акумолаторен комплект Makita винтоверт + циркуляр, дрелка Елтос, перфоратор Einhell (ремонтиран 2 пъти вече).
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: