чет дек 17, 2020 9:52 ammorfei1 написа:Да...
предполагам пак при управление по котелна вода, непрекъснат режим работа?

пет дек 11, 2020 10:54 pmБай Гого написа: Колко - толко..Я доволен.Бай Гого какво задание си задал гориво подаващия шнек - при мен е 30 кг. ...?
Екранна снимка 2020-12-11 174057.png
Прикачен файл
Бай Гого какво задание си задал гориво подаващия шнек - при мен е 30 кг. ...?Мерил съм си шнека..И мойта горелка не е Грейко, а е made by бай Гого..
При мен се получава нещо от сорта при 20 кг. пелети задание на шнека...![]()
пет дек 18, 2020 8:40 ampechkata написа: Пробите продължават...Не че нещо кой знае колко ми разибра главата, ама на Стара като имах такава графика като твойята с тия килограмчета на час, такива главоболия си докарах, че не ми се обяснява. Почти сигурен съм, че е работила на 1-ва и то намалена, пламъка се изтегля толко назад, чеееееееееее..... Нищо хубаво не те чака ако гориш слънчоглед!
Вчера около 8 ч. качих Т на котела на 80 градуса и към 18 часа го върнах на 70 градуса...
пет дек 18, 2020 9:33 amstridata написа:Вярно е като затворят главите минава на Р1 за около 30/40 минути - общо взето гори на Р2 ...пет дек 18, 2020 8:40 ampechkata написа: Пробите продължават...Не че нещо кой знае колко ми разибра главата, ама на Стара като имах такава графика като твойята с тия килограмчета на час, такива главоболия си докарах, че не ми се обяснява. Почти сигурен съм, че е работила на 1-ва и то намалена, пламъка се изтегля толко назад, чеееееееееее..... Нищо хубаво не те чака ако гориш слънчоглед!
Вчера около 8 ч. качих Т на котела на 80 градуса и към 18 часа го върнах на 70 градуса...
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: