Всичко свързано с тоците ми е слабост, опитайте се да ме затрудните.
schuldiner - майстор
Някой ползва ли хладилник или витрина само за напитки? Ще стои на сянка на открито топлия сезон.

За пералня никак не съжалявам, че не разбирам - от мен купуването, мъкненето, монтажът... и изхвърлянето. Дотук най-дълго издържалата, вече шеста година, е сегашната - миле втора употреба модел 2010-та. Другите 4-5 парчета нови не изкарваха толкова, сигурно щото ни е много твърда водата, а преди и с тока имахме проблеми.
torbalan - Дървен философ
вт дек 22, 2020 5:48 amschuldiner написа:
Някой ползва ли хладилник или витрина само за напитки? Ще стои на сянка на открито топлия сезон.
...
Аз изнесох стария хладилник на барбекюто. Стои си там целогодишно.
schuldiner - майстор
Хладилник само за бира с ледогенератор ми е детска мечта. Твоят как подържа +5 в жегата? Аз съм пробвал с обикновен кухненски и не става много добре.
Chefo77 - майстор
пон дек 21, 2020 11:36 pmhidrazin написа:
пон дек 21, 2020 11:11 pmChefo77 написа:
Тцъ.
Истината
Напротив, не е Тцъ а Иессс...
Тая истина дето си я дал, естествено че я знам но не се вписва в бюджета. :cool:
:partyman:
То пък AEG-то за 800 като се вписва, че е картинка. Само името ѝ е AEG, като Дайкин от Технополис на същата стойност.
hidrazin - майстор
Аха. И аз тъй си мисля...
По-добре евтино AEG отколкото скъпо Беки. :-D
Таша...ците LG нали са изключени по презумпция?
Акъла не ми го побира що не си ги споменал наред с " Не се нашибвай с Горенье, Аристон/Индезит и Канди." ???
Там нещастието е още по-голямо. :igitt:
Chefo77 - майстор
Винаги е по-добре да си пръв на село, отколкото последен в града.
Та винаги ще предпочета най-наекстреното Беко вместо най-базовата табела, пък била тя и AEG. Скопено отвсякъде, само и само да се събере в някакъв бюджет, специално за хора, държащи да се изфукат с марка, не с функция. Не ми казвай, че като качество няма разлика между тези за 800 и тези за 2400. :wink:
hidrazin - майстор
Аха, швепс!!! :-D И много газиран. :-D
"Между тези за 800 и тези за 2400" има разлика. Не в качество а във "функция".
Преди няма и 10 дена моята ми каза че има проблем да източва водата - задръстен маркуч.
Пуснах я на самодиганостика и потвърди проблема.
При Бекито - друг път, някой друг път.
Иначе Бекито са добри перални ... за третия свят.
P.S. Нещо не каза що не си взел LG ами пералня среден клас? :-D
svg - специалист
Пералнята ми е Едеса, на 12 години. Единственото което съм сменял е маншона и маркуча за чистата вода!
Продължава да си работи БЕЗ ПРОБЛЕМ!
Хладилник с фризер, Индезид. Също на 12 години. На него, дори и лампичките не съм му сменял!!!
hidrazin - майстор
ср дек 23, 2020 12:39 amsvg написа:
Хладилник с фризер, Индезид. Също на 12 години. На него, дори и лампичките не съм му сменял!!!
Кои лампички? :?
svg - специалист
ср дек 23, 2020 12:46 amhidrazin написа:
ср дек 23, 2020 12:39 amsvg написа:
Кои лампички? :?
Нали като отвориш вратата на хладилника и светват лампичките...е те тях :)

Тема "Препоръка за пералня и хладилник" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: