• 1
  • 64
  • 65
  • 66
  • 67
  • 68
  • 370
Нека намерим най-тънките цени.
brum - майстор
За бебешките дрехи е по-голяма сеч отколкото за инструментите. Още не е отворил магазина в Студентски Град и пред него има народ. И после става меле на дрехите. След 10:30 вече няма нищо от търсените размери...
kuger - майстор
нед дек 20, 2020 10:49 ambrum написа:
За бебешките дрехи е по-голяма сеч отколкото за инструментите. Още не е отворил магазина в Студентски Град и пред него има народ. И после става меле на дрехите. След 10:30 вече няма нищо от търсените размери...
Че и разхвърлено, все едно кокошки са ровили /май си е така/ :-D
brum - майстор
Те и инструментите щяха да са така ако всичко беше на един куп. При дрехите в един куп има няколко бройки с търсеният размер и ровенето е неизбежно.
vencil - специалист
Сигурно е глупав въпроса ама да питам, акумулаторният ударен винтоверт https://www.lidl-service.com/cps/rde/SI ... 1%80%D1%82 може ли да работи без биене като обикновена отвертка. Ако може качествени ли са.
muhala - майстор
ср дек 23, 2020 5:47 amvencil написа:
Сигурно е глупав въпроса ама да питам, акумулаторният ударен винтоверт https://www.lidl-service.com/cps/rde/SI ... 1%80%D1%82 може ли да работи без биене като обикновена отвертка. Ако може качествени ли са.
И аз съм му хвърлил око. До колкото разбирам върти без удар докато може, после почва да бие. Има три степени на въртящ момент. Според мен това е ограничаване на тока в мотора. Лошото е, че спусъка няма регулиране на оборотите.
stefanjor - специалист
Вижте за всеки случай и новата брошура

Прикачен файл

x20.jpg
cholev - майстор
ср дек 23, 2020 10:13 ammuhala написа:
..Лошото е, че спусъка няма регулиране на оборотите.
В ръководството пише:
Лек натиск върху превключвателя за включване/изключване активира ниска честота
на въртене/нисък момент на затягане. С
увеличаване на натиска честотата на въртене/моментът на затягане се повишава.
behwolf - специалист
Няма ли да пускат performance винтоверта ? Миналата година в последната седмица са го пуснали PSBSAP 20-Li A1 .
Батериите, въведени в продажба от 31.12 от гореописаната брошура, съвпадат ли с "професионалния" (черен) гайковерт?
https://www.lidl.bg/bg/p/sbudi-maystora ... iya/p48225
Прави впечатление, че са една страница с "непрофесионалните" (зелени) инструменти.
Някой виждал ли е в продажба "професионалните" винтоверт/гайковерт да се продават заедно с батерия и зарядно?
Намерението ми е да си купя едната машина необорудвана, впоследствие да взема и другата в комплект и да си ползвам батерията на двете.
Ще потърся съвместими батерии и от други марки из строителните хипермаркети, за да не чакам и ако има резултат - ще докладвам :)
ср дек 23, 2020 6:02 pmbehwolf написа:
Няма ли да пускат performance винтоверта ? Миналата година в последната седмица са го пуснали PSBSAP 20-Li A1 .
За промоцията не знам, но в това словашко ревю критикуват слабата ударна функция (особено в бетон) и хвалят въртящия момент. Но като цяло препоръчват машината без ударна функция.
behwolf - специалист
ср дек 23, 2020 7:31 pmstronghold написа:
ср дек 23, 2020 6:02 pmbehwolf написа:
За промоцията не знам, но в това словашко ревю критикуват слабата ударна функция (особено в бетон) и хвалят въртящия момент. Но като цяло препоръчват машината без ударна функция.

Едва ли ще се намери друг на такава цена конкуренция, че и с 5 г. гаранция. Гледам безчетковите ударни, единствено намирам Einhell TE-CD 18 LI - BL без батерия и с батерията от 4АH и зарядно отива към 240 лв. То друг е въпроса, че за цената на parkside performance, почти може да се вземат 2 бр. от обикновения зелен 20v на Лидл с 3 г. гаранция.
  • 1
  • 64
  • 65
  • 66
  • 67
  • 68
  • 370

Тема "Промоция в Lidl на инструменти, уреди и техника - 7" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: