• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
Тук ще бъдат премествани, мненията и темите преди да бъдат изтрити окончателно.
Gustoraveli - специалист
пон дек 28, 2020 12:47 pmLazarGanev написа:
пон дек 28, 2020 12:36 pmGustoraveli написа:
Не пробвай!
Пиши на Грейко да ти решат проблема или да ти заменят машината.
Мойте уважения, обаче това е масов дефект и липса на ОТК.
Отново празни приказки наизуст!

Timoti, няма нужда от никакво въженце! Запалката е закрепена конзолно и може да се повдига и сваля предния и край. Понякога е стегната така, че предния край е подвигнат и отвора на кошничката ляга върху нея. Просто трябва предния край на запалката да се бутне надолу и кошничката си ляга на фланеца. При tachman е работило така сезон половина и фланеца се е огънал от температурата.
Слушай бе джанам!
Равелито си го купих в Дюселдорф за
1800€. Калибрирах му шнека и тръгна без инсталатор, баране на запалки и подобни глупости!
Втора година работи без ядове и с български пелети!
Стига с тези калпави пелети и
задкормилните устройства!
Каква му е цената в България, изобщо не ме интересува!
LazarGanev - "Велик майстор"
Да ти е живо и здраво Равелито, че е направено да тръгва и да се настройва без инсталатор, че ако трябваше да разчита на "инсталатор" като тебе... :-D
Gustoraveli - специалист
пон дек 28, 2020 1:04 pmLazarGanev написа:
Да ти е живо и здраво Равелито, че е направено да тръгва и да се настройва без инсталатор, че ако трябваше да разчита на "инсталатор" като тебе... :-D
Нали се сещаш, че в завода са направили всичко?
Имах проблем с модула за лафито, даваше грешка 01!
Писах на Бруно Ферара, след месец получих допълнителна платка и зарядно за лафито, независимо, че каминката е купена в Германия, а се изпраща за България!
Жабарите искат номер на изделие и къде да се изпрати модула.
Така се работи Лазаре!
пон дек 28, 2020 1:20 pmGustoraveli написа:
... искат номер на изделие и къде да се изпрати модула.
Така се работи Лазаре!
А, ми то също като Натурела!!!

Bitte Кackenein, ein Modul für mich!
Modulnummer?
Аааа не, без номера!
Последна промяна от Трифон П.Трифонов на пон дек 28, 2020 1:27 pm, променено общо 1 път.
brassSob - специалист
пон дек 28, 2020 1:20 pmGustoraveli написа:
пон дек 28, 2020 1:04 pmLazarGanev написа:
Нали се сещаш, че в завода са направили всичко?
Имах проблем с модула за лафито, даваше грешка 01!
Писах на Бруно Ферара, след месец получих допълнителна платка и зарядно за лафито, независимо, че каминката е купена в Германия, а се изпраща за България!
Жабарите искат номер на изделие и къде да се изпрати модула.
Така се работи Лазаре!
При Грейко обслужването е в рамките на ден, максимум два. Да караш клиент да чака месец за платка за камина....меко казано абсурд.
Gustoraveli - специалист
пон дек 28, 2020 1:12 pmivanovhr написа:
пон дек 28, 2020 12:47 pmLazarGanev написа:
пон дек 28, 2020 12:36 pmGustoraveli написа:
Не пробвай!
Пиши на Грейко да ти решат проблема или да ти заменят машината.
Мойте уважения, обаче това е масов дефект и липса на ОТК.
Отново празни приказки наизуст!

Timoti, няма нужда от никакво въженце! Запалката е закрепена конзолно и може да се повдига и сваля предния и край. Понякога е стегната така, че предния край е подвигнат и отвора на кошничката ляга върху нея. Просто трябва предния край на запалката да се бутне надолу и кошничката си ляга на фланеца. При tachman е работило така сезон половина и фланеца се е огънал от температурата.
От коя страна се отваря за да се разхлаби и бутне запалката, че и моята е като пиян моряк. Не съм сигурен, че опира в запалката, но ще проверя.
Приятел и ти ли си "некЪдърен" и с "калпави" пелети според инсталараторите на Грейко??
Gustoraveli - специалист
Темата стана много интересна, постоянно изкачат недоволни клиенти от каминката на Грейко.
Gustoraveli - специалист
Недоволните, що си правихте пас досега?
Или чакахте някой като Густо Равели?
majo79 - напреднал
пон дек 28, 2020 1:31 pmGustoraveli написа:
Темата стана много интересна, постоянно изкачат недоволни клиенти от каминката на Грейко.
А бе пич на теб какъв ти е проблема , жена ти не ти дава , или си я хванал с друг , щото ти гледам простотиите и се чудя толкова ли нямаш друга работа , ами само хейтиш и нападаш другите тук . Аз пък да ти кажа съм супер доволен от камината, купих я лятото първи сезон ми е , и повярвай ми тук има доста хора които разбират материята и помагат , не като теб да ходиш да се хвалиш (сигурно е умряла циганката дето те хвали ). Като си толкова отворен кво висиш тук , разбрахме че си най най , излез , сбий се някой и така , какво само сереш лайна . Да и аз имах малък проблем с моята камина но точно за 5 минути чух се с инсталатора , обясни ми човека какво да направя и така , така че бъди малко по -смирен и си наглеждай неблаговерната , няма нужда тук да си избиваш комплексите !
Gustoraveli - специалист
пон дек 28, 2020 1:59 pmmajo79 написа:
пон дек 28, 2020 1:31 pmGustoraveli написа:
А бе пич на теб какъв ти е проблема , жена ти не ти дава , или си я хванал с друг , щото ти гледам простотиите и се чудя толкова ли нямаш друга работа , ами само хейтиш и нападаш другите тук . Аз пък да ти кажа съм супер доволен от камината, купих я лятото първи сезон ми е , и повярвай ми тук има доста хора които разбират материята и помагат , не като теб да ходиш да се хвалиш (сигурно е умряла циганката дето те хвали ). Като си толкова отворен кво висиш тук , разбрахме че си най най , излез , сбий се някой и така , какво само сереш лайна . Да и аз имах малък проблем с моята камина но точно за 5 минути чух се с инсталатора , обясни ми човека какво да направя и така , така че бъди малко по -смирен и си наглеждай неблаговерната , няма нужда тук да си избиваш комплексите !
В голяма грешка си!
Гледай си каминката и не се бутай в материя, дето ти е непозната!
Нито си ми на образование, нито на практиката в Дойчланд, нито на работа в България , дето котела, на който работя е по-висок от сградата, в която живееш!
Така, че се успокой и не коментирай гьотаре!
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7

Тема "заяждане от Пелетна камина Грейко" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: