• 1
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
Всичко за озеленяването от домашни цветя до дървета за градината
Andri01 - майстор
Варела-не,но снимката - да! :partyman:
burkov - специалист
Моите треволяци и клони, все ги влачех в едно близко дере, но от тая година, трупам на една камара в дъното на двора за компост. Ще видим какво е станало.
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
Колко да е аут варелАт? Няколко години си е ОК. Това, за диво отглеждане. За дизайнерско, може си измислите подходящо. Е, тук има консултанти, ще ви насочат
hidrazin - майстор
ср дек 30, 2020 4:36 pmAndri01 написа:
Варела-не,но снимката - да!
Дрън, дрън, дрън ... не само че не е нейна но и снимката е обект на лицензионни права - ЦЪК.
Освен ако n_a е мъж с професия фотограф и се казва Jens Molin ... :-D
:partyman:
ky-kyy - майстор
Един комшия, ми носи омаслени парцали от "Капрони" Много горят и дълго. Треволяка и клонака изгаря, ония нищо им няма, горят и още искат... Иначе, маркуча до мен и наблюдавам постоянно. щото с огъня, майтап не е препоръчително да се прави :)
Индианец - специалист
    ср дек 30, 2020 5:42 pmhidrazin написа:
    ср дек 30, 2020 4:36 pmAndri01 написа:
    Варела-не,но снимката - да!
    Дрън, дрън, дрън ... не само че не е нейна но и снимката е обект на лицензионни права - ЦЪК.
    Освен ако n_a е мъж с професия фотограф и се казва Jens Molin ... :-D
    Признавам те! :-D
    Andri01 - майстор
    Че аз какво писах? Варела - НЕ!!!! А за снимката -имах в предвид аватара!! Sorry-не съм уточнил. Определено щях да заблудя аудиторията,но добре ,че е хидрата-"нашия интелигентен гугъл" :) :partyman: :partyman:
    hidrazin - майстор
    ср дек 30, 2020 6:29 pmAndri01 написа:
    Мара подробната=Хидрата :lol:
    Мара общата=Andri01 :? :lol:
    вт дек 29, 2020 11:00 pmSoviet_Soldier написа:
    вт дек 29, 2020 10:10 pmVirtex написа:

Съвети за палене на отпадъци и "разумно" в едно изречение...шегаджия :-D
    Аз лично (и не само) така процедирам с растителните "отпадъци" и ми се получава супер. Със съседите проблеми не съм имал, пък и като се замисля, поне от 10-15 години висящо пране по дворовете не съм забелязал. Сушилнята в днешно време не е някаква недостъпна екстра, пък и за щастие наоколо хората не са от най-бедните, явно могат да си позволят да живеят в 21-ви век. Не съм напакостил на никого, щом няма оплаквания.
    Кандидат за Баш Шегаджия.
    На село, сите баби и лели със сушилни за пране, а чушките на низите. По селата не са перат ли бре.....?!!! Ти и там ли не си бил?
    В градо, кой е запалил, констатирал съм го- се е глобен.
    Асно е, че на село е практика от време оно.
    Много старци изпущат огъня, в резултат на което има сериозни щети.
    Много кооператори палят стърнища, което е разход на данъкоплатеца, щото пожарната винаги тръгва.
    Войниче, майстор в офиса си ти.
    Един карбуратор не си разглобил, както стана ясно. Една резачка не си ремонтирал, освен виртуално, но....да си жив и здрав, до колкото е възможно!
    • 1
    • 8
    • 9
    • 10
    • 11
    • 12
    • 13

Тема "Разчистване на 1 декар обрасъл двор" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: