• 1
  • 70
  • 71
  • 72
  • 73
  • 74
  • 370
Нека намерим най-тънките цени.
Chefo77 - майстор
съб яну 02, 2021 3:48 pmnazista написа:
Върнах го в Равда лидл - няма ядове взех си 100то лв , даже и не отвориха кутията , минус съм 10 лв пътни до Бургас, интересно че дори и не погледнаха в кутията ами ако бях набил една тухла а!!!!!!!!!!!!! от тука нататък тест- проверка и тн. преди да взема нещо от там
Някой ако има черния модел безчетков гайковертсъс 230 нм тяга да казва
Оо, няма нужда да го проверяват - имат камери, ще те намерят по тях и ще ти лепнат физиономията на всички магазини, може и ТВ Стар да станеш.
Ебати гадовете, а? :D :D
Cpk - специалист
Каквото е купил, това е върнал. За същите пари. Вината е на Лидъл - не са проверили каква опакована стока са приели и после продали. За съжаление ще излъжат и следващия клиент на този гайковерт.
Гост - специалист
съб яну 02, 2021 8:47 pmcholev написа:
две (2) батерии, аксесоари, даже и рулетка :-D . Мам си джейс- ма на 250лв.
Недей така, и макетно ножче са сложили в куфарчето, не е само ролетка. И кутийка с битове и със свредлла, с които можеш да пробиеш някой и друг отвор... (в мек материал)
Myth - специалист
Абе да попитам, за някои неща, каква е логиката да се купи Лидълското, при положение, че за същите пари, се намира по-добро или поне същото ниво но поне със сервиз.... Например видях електрическия моторен трион 129лв ми те и райдърите са по толкова, ма поне сервиз има. Същото за безчетковия винтоверт, 180лв ми хубаво безчетков, ама за толкова пари е Спарки, че и ударно, не е безчетково, ама... дори син Бош за около 200лв се намира 10.8V е вярно 30Nm ама за домашно ползване са повече от достатъчни, Метабо 10.8 и то около 200лв. А ако ще е китайско и се държи да има по-голям въртящ момент и да е безчетково, ми Райдър пак имат за 150лв, и Ейнхел има.....

И като говорим за винтоверти, умувам какъв да взема, че старото Спарки батериите взеха да ме предават след 10г употреба да се чуди човек, че NiCd изкараха толкова време, едната даже още държи. Ама предполагам трябва в темата за винтовертите да си задам въпроса.
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
нед яну 03, 2021 1:59 pmMyth написа:
Абе да попитам, за някои неща, каква е логиката да се купи Лидълското, при положение, че за същите пари, се намира по-добро или поне същото ниво но поне със сервиз....
1. Лидълска техника няма нужда от сервиз
2. Сервиз има
nikolson - майстор
нед яну 03, 2021 2:51 pmn_a написа:
2. Сервиз има
:supz: Новата година е като старата, само че е Нова година!
Chefo77 - майстор
2. Сервиз има
Шегаджийка ще излезеш обаче :wink:
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
нед яну 03, 2021 4:36 pmChefo77 написа:
2. Сервиз има
Що бре, Chefo 77? Дося са ми връщали пари или чисто нова машинка. Това са машинки за домашно ползване, гаранционно са си ОК.
Chefo77 - майстор
нед яну 03, 2021 4:39 pmn_a написа:
нед яну 03, 2021 4:36 pmChefo77 написа:
2. Сервиз има
Що бре, Chefo 77? Дося са ми връщали пари или чисто нова машинка. Това са машинки за домашно ползване, гаранционно са си ОК.
Което не означава, че (1) няма нужда от сервиз, защото очевидно се налагат гаранционни претенции от време на време. И на това, което се нарича сервиз (2), основната му функция е да продава батерии на клиентите, а на Лидл - да сглобява от няколко машини една, които после да пускат на ниска цена без гаранция.
Не коментирам гаранционната политика - желязна е. Коментирам наличието и функционалността на сервиза :wink:

nazista написа:
Аз не бих се изложил да правя врътки така !
Разбира се, че няма да се изложиш така - пошегувах се :)
Myth - специалист
нед яну 03, 2021 1:59 pmMyth написа:
Абе да попитам, за някои неща, каква е логиката да се купи Лидълското, при положение, че за същите пари, се намира по-добро или поне същото ниво но поне със сервиз....
2. Сервиз има
Да няма, да няма колко да няма, точно когато ти потрябва, вземе, че се развали, не че другата техника, не се разваля, ама.... все пак тоя прословут вентоверт за 180лв... е извинявай, ма ебати домашните непрофесионални нужди, граничи с цените на вентовертите за професионална употреба. Да беше 50-60лв да кажеш аре той без пари ама...

За 20лв повече изброих какви винтоверти могат да се вземат. От Лидъл съм си взел единствено една лазерна рулетка, за 34лв на която ако не и извадиш батериите ги яде докато е изключена и .... ами не е най-точната рулетка, ама пък хубава рулетка струва майка си и баща си, за моите цели и тази е достатъчна, другот е една машинка от типа на дремелчетата акумулаторна, сглобявам модели и.... амииии малко съжалявам, беше импулсна покупка щото видиш ли инструмените на парксайд бивали, да де ама 50лв още 40лв и щях да имам Дремел.....

Ама инструменти с цени като на професионални такива, е никога няма да си купя от Лидъл.
  • 1
  • 70
  • 71
  • 72
  • 73
  • 74
  • 370

Тема "Промоция в Lidl на инструменти, уреди и техника - 7" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: