• 1
  • 72
  • 73
  • 74
  • 75
  • 76
  • 372
Нека намерим най-тънките цени.
Virtex - майстор
нед яну 03, 2021 8:18 pmcholev написа:
за хора от форума платно :-D . (ама супер тънко- на лични)
Чолев, вместо да обръщаш форума на олх и да продаваш стоки, кажи дали имаш акумулаторната батерия/стартер за коли, дали си я държал в автомобила през горещо/студено и дали работи след такива цикли.
Chefo77 - майстор
пон яну 04, 2021 9:25 amГост написа:

Искаш да кажеш, че имаш в къщи над 5 винтоверта?
Като изключим колекционерската страст- интересно ми е кое налага необходимостта за притежание на толкова на брой еднотипни хоби машинки ?
Резерва, баце. Знае ли се като почне нещо с един, колко ще му трябват, за да го завърши :D :D
kozl - майстор
пет яну 01, 2021 7:10 pmmuhala написа:
пет яну 01, 2021 6:59 pmkozl написа:
чет дек 31, 2020 10:15 pmmuhala написа:

Лидъл на Марко Бочар, София. Имаше много батерии. 59лв за 4ач и 45лв за зарядно с 2ач батерия.
Купих си 4Ah. И да питам как са вашите, че тази от нова и индикатора показва само червено?
Моята я купих и беше червено-жълта. Заредих я и показа и зеленото. Напрежението на твоята колко е след заряд ?
Оставих я нощес на заряд, че бях забутал зарядното и докато го намеря.................................... Та сега премерих 20,5V, при 3 свтещи индикатора - червен, жълт, зелен,
Обаче :shock: тая батерея нема на кво да я ползвам.
Винтоверт 18V - не стаа.
Ударен винтоверт 20V - не стаа.
Перфоратор 20V - не стаа
Безчетков флекс (перформанс) - не стаа.
Импакта 18V. Не стаа. То па тоя импакт с батарея на Гризли, която никъде другъде не стаа освен на импакта.

12 волтовите батерии и те 2 вида, но успешно се куплират към всчко 12 волтово уредче, като им се изрежат малките шлици.
Та са новата придобивка, която купих уж за перформанса флекс - НЕ СТАА за него и нема на кво да я ползвам.
Замислям се :? за безчетковия ударен винтоврът, че стария нещо му се раздрънка патронника, па вече не е в гаранция.

Изобщо големо мазело с батериите на Парксайд.
cholev - майстор
пон яну 04, 2021 10:06 amVirtex написа:
.. кажи дали имаш акумулаторната батерия/стартер за коли, дали си я държал в автомобила през горещо/студено и дали работи след такива цикли.
Първата година си стоеше все в колата зиме лете. И въртеше. Сега зимата я прибирам и като ходя някъде по далече от МАГАЗИНА :-D я слагам в багажника. Лятото май си стои там. Освен ако не е някоя зверска жега. 2.2 дизел съм палил с акумулатор дал фира тотално
aroot - специалист
Аз нещо не разбрах за 4AH батерия. Щото мисля да си я взема за да имам.
Как така не става на машинките, нали уж всичко е 20V team..???
kozl - майстор
пон яну 04, 2021 12:45 pmaroot написа:
Аз нещо не разбрах за 4AH батерия. Щото мисля да си я взема за да имам.
Как така не става на машинките, нали уж всичко е 20V team..???
Зависи от кога си купувал машинките. Серият "Х20" стават. Предишните версии не.
пишман_майстор - майстор
Голямо мазало е акум.инструменти и батериите им. Айде м/у различните марки как да е, няма как да се избегне, но тука става въпрос за една и съща марка и волтаж един и същ. Принуждаваш се да хвърлиш боди, дори и здраво и да си купиш "актуалното" на марката. Предполагам вече това Х20 ще се задържи за по-дълго време. Щото в един момент му писва на човек и изхвърля марката от гаража и от съзнанието си и минава на други , дето щадят нервите му.
При реномираните марки , като минаха на лийон батерии , си запазиха повечето закопчаването и слота еднакъв във времето. Изключения правят препакетажните Бернер, Вюрт и други , които ползваха реномиран проиводител , но в определени серии или години минава от един на друг доставчик , там поне си има решение, пасват си актуалните батерии от донора.
Рьоби, нищо, че са откровено любителски инструменти , пък подходи рационално за времето си . Запази същият дизайн, тип закопчаване и за новите си инструменти с литиеви батерии.
Virtex - майстор
Какво му е чудното - това си е пазарна тактика.

Същото като с "ваучерите" и Lidl plus - на хартия "супер" и го рекламират стабилно, но реално е прецаквация. Нищо ново под слънцето :)
cholev - майстор
пон яну 04, 2021 5:14 pmVirtex написа:
Какво му е чудното - това си е пазарна тактика.
...
Грешна тактика и доколкото разбирам са разбрали. Сега Х12 и Х20 даже и за перфоманце серията- позорните самсунги ги зарязаха.
Virtex - майстор
Чолев, Самсунг правят много неща. Включително и качествени батерии - техни са едни от най-добрите в съотношение капацитет/разряд/цена (30Q).

Това, че лидл са се изхитрили и искат да 'минат тънко' и да ползват неподходящи елементи в такива батерии не е проблем на Самсунг :)

Или искаш да кажеш, че Самсунг са зарязали лидл ? :-D
  • 1
  • 72
  • 73
  • 74
  • 75
  • 76
  • 372

Тема "Промоция в Lidl на инструменти, уреди и техника - 7" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: