вт яну 05, 2021 10:24 pmRumen89 написа: За последното 24часа 30 кг. слънчогледови пелети.Неопор какво означава това...
Къща с изолация неопор 5 см. 240 кв. м

ср яну 06, 2021 9:19 ampechkata написа: И какво лошо има като съм питал тук у форума...?Няма лошо. Напиши си сам, потърси си сам.....хаха.
За какво е този форум - мисля че е "направи си сам"...
И никой не те карал да отговаряш...![]()
ср яну 06, 2021 6:59 amТрифон П.Трифонов написа: С този нисък разход, прогнозирам скорошни неприятности с форумният ревизор.При нас щеше да се промени много фасадата на къщата. Заради това избрахме неопор
За вчера и онзи ден, разходът ми се движи ок. 10-11кг. Предходните дни котелът работеше с паузи от 17ч, докато последните 2 вече през 15.
Вчера имаше малко слънце, но почти не даде в буфера. Достатъчно за бойлера. Забелязах лек дефект, в системата, който решех за около 10 секунди. Преместих един сензор, което ще доведе до работа на колекторите при всички обстоятелства със слънчево време.
Румба, излиза, че 5см не е толкова малко. Дали не сгреших с 10ка?!!
ср яну 06, 2021 6:59 amТрифон П.Трифонов написа: С този нисък разход, прогнозирам скорошни неприятности с форумният ревизор.При нас щеше да се промени много фасадата на къщата. Заради това избрахме неопор
За вчера и онзи ден, разходът ми се движи ок. 10-11кг. Предходните дни котелът работеше с паузи от 17ч, докато последните 2 вече през 15.
Вчера имаше малко слънце, но почти не даде в буфера. Достатъчно за бойлера. Забелязах лек дефект, в системата, който решех за около 10 секунди. Преместих един сензор, което ще доведе до работа на колекторите при всички обстоятелства със слънчево време.
Румба, излиза, че 5см не е толкова малко. Дали не сгреших с 10ка?!!
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: