пет яну 08, 2021 9:13 pmшоп написа:Аз съм на работа на 3 смени 6 дена в седмицата. Баща ми го няма от понеделник до петък от 8 до 7 майка ми и тя е на 2 смени на по 12 часа, ама нея не я броя. Тя като си е тука прави кафе на майсторите. Има и дете на 5 години в сметките и жена ми дето си го гледа. Платили сме на хора по 500лв на квадрат за груб строеж и правят каквото решат. Няма кой за всичко да им седи до главата и да им мрънка кое как и защо. Аз до колкото успявам когато ги хвана ги проверявам и ги и коригирам с местоположения на колони и тн. Но това е по междудругото. Когато ме няма те си действат както си решат. Днеска кофражи утре бетон им идва други ден плоча отливат... Аз съм по скоро зрител. И чистач по тях като си заминат. Днеска съм станал у 4 часа сабале. Бачка съм 8 часа и у 2 часа се прибирам те отлели, направили двора таратор и си отиват. Аз не ял не спал, плим маркуча и мия целия двор от кал и бетон. Това е. Мъка е. И пари. Много. За някой нищо за нас 10 години по 600лв на месец. Давайте си вие съвети не е лошо. Някой от тях ако успея ще ги осъшществя. Ще поръчаме за плочата водоплътен бетон, ще сложи е мушама под зида. Ок. Благодаря за съветите. Просто искам да ви кажа, че отстрани за най дребното нещо да се мрънка няма как да го поправя. Не мога и да реагирам за всичко навреме камо ли предварително.пет яну 08, 2021 8:43 pmsokolov.91 написа:Аз казвам как се прави и как аз бих го правил...
Те бетон леят с дъждобрани днеска. Тамън Отляха то спря да вали. След 4 часа се исипа дъжд като из ведро... Ти за циментово мляко ми говориш![]()
То срещу природата не може да се бориш, но поне може да минимизираш щетите. Найлон върху пресния бетон минимизира щетите.
Действам си по план и продължавам да ви държа в течение. Поздрави!