• 1
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 15
Всичко свързано с тоците ми е слабост, опитайте се да ме затрудните.
iliya_i - майстор
съб яну 09, 2021 12:06 pmДимитър Димов написа:
Варненската група се активизира да брани гуруто.
Хайде ако обичате, хората дето ползвате бойлер само по един месец годишно, по време на профилактиката на ТЕЦ да не коментирате толкова. За вас може бойлера да е скъпо удоволствие, защото да то протече бойлера след 5 месечно ползване, като му изтече гаранцията си е голяма трагедия. Но във Варна ТЕЦ има само в един квартал, пък бил той и най големия. Или под 20% от населението. И по тази причина, още от малки знаем що е бойлер. Ползваме си ги 12 месеца /365 дни годишно. Или себестойността на бойлера е около 0.01 лева (една стотинка) на ден.
Та ако обичайте, когато става дума за бойлери, вие от шоплука въобще не се обаждайте.
Димитър Димов - специалист
съб яну 09, 2021 12:26 pmiliya_i написа:
Хайде ако обичате, хората дето ползвате бойлер само по един месец годишно, по време на профилактиката на ТЕЦ да не коментирате толкова. За вас може бойлера да е скъпо удоволствие, защото да то протече бойлера след 5 месечно ползване, като му изтече гаранцията си е голяма трагедия. Но във Варна ТЕЦ има само в един квартал, пък бил той и най големия. Или под 20% от населението. И по тази причина, още от малки знаем що е бойлер. Ползваме си ги 12 месеца /365 дни годишно. Или себестойността на бойлера е около 0.01 лева (една стотинка) на ден.
Та ако обичайте, когато става дума за бойлери, вие от шоплука въобще не се обаждайте.
Още един Матросов се включи.Не обичаЙме и за това ще се обаждаме.Освен Варна и ''шоплука'' и на други места в БГ живеят хора които ползват бойлер,така че не позна местообитанието.
Последна промяна от Димитър Димов на съб яну 09, 2021 12:43 pm, променено общо 1 път.
iliya_i - майстор
съб яну 09, 2021 12:37 pmДимитър Димов написа:
Още един Матросов се включи.От къде знаеш от къде съм?
Ами кои не пишат от къде са? По подразбиране :-D
То другаде изобщо жевеят ли хора?
съб яну 09, 2021 12:41 pmiliya_i написа:

Не на другите места не жЕвееме,а живеем и може би по-добре от някои други.
iliya_i - майстор
съб яну 09, 2021 12:48 pmДимитър Димов написа:

А заяжданиците ви какво общо имат с бойрерите? И не видях изобщо да споменете дали ползвате и какво.
съб яну 09, 2021 12:54 pmiliya_i написа:
съб яну 09, 2021 12:48 pmДимитър Димов написа:

А заяжданиците ви какво общо имат с бойрерите? И не видях изобщо да споменете дали ползвате и какво.
По-напред в темата написах отношението ми към хоризонталните бойлери и опасението че ще бъда оплют от ''скачените съдове'' ,без да споменавам имена.Нито преди,нито след това съм обвинявал някого че взима пари за да предлага продуктите на един или друг производител.Вероятно някой се позна и ми поиска обяснение.Никъде не съм си позволил да напиша на някого да не се обажда,не съм си поволил да напиша че освен във Варна и шоплука на други места не живеят хора.Преди включването Ви не съм написал нещо обидно спрямо никой,ако има такова нещо ми го покажете и веднага ще се извиня.
iliya_i - майстор
съб яну 09, 2021 1:30 pmДимитър Димов написа:
Нито преди,нито след това съм обвинявал някого че взима пари за да предлага продуктите на един или друг производител.
Извинявам се много, но във всеки магазин за бойлери, освен фирмените има бойлери на различни производители. И всички вземат пари от всички, за да ги предлагат. И парите които вземат са почти еднакви, независимо от кой производител са.
Друг е въпроса, че тези дето вземат пари от бойлери имат и наблюдения за продуктите на различните производители.
До сега не съм имал бойлер Теси. Но това не значи, че щом аз не съм си купил такъв, то те са по-голям боклук от марката която аз си купувам.
Та да обвиняваш някой, дето е казал, че по негови наблюдения бойлерите Теси са добри, без друг аргумент, освен че получава отстъпки за тях (както и за други марки)....
fbr - майстор
Изненадвате ме. Интелигентни хора, намирате повод за лют спор в един тъп бързовар.
съб яну 09, 2021 1:52 pmiliya_i написа:
съб яну 09, 2021 1:30 pmДимитър Димов написа:
Нито преди,нито след това съм обвинявал някого че взима пари за да предлага продуктите на един или друг производител.
Извинявам се много, но във всеки магазин за бойлери, освен фирмените има бойлери на различни производители. И всички вземат пари от всички, за да ги предлагат. И парите които вземат са почти еднакви, независимо от кой производител са.
Друг е въпроса, че тези дето вземат пари от бойлери имат и наблюдения за продуктите на различните производители.
До сега не съм имал бойлер Теси. Но това не значи, че щом аз не съм си купил такъв, то те са по-голям боклук от марката която аз си купувам.
Та да обвиняваш някой, дето е казал, че по негови наблюдения бойлерите Теси са добри, без друг аргумент, освен че получава отстъпки за тях (както и за други марки)....
Покажи ми къде съм написал и обвинил лицето Х че получава допълнителни стимули за да предлага с предимство продуктите Y.
iliya_i - майстор
Димитър Димов написа:
Покажи ми къде съм написал и обвинил лицето Х че получава допълнителни стимули за да предлага с предимство продуктите Y.
пет яну 08, 2021 7:28 pmДимитър Димов написа:
Имена не съм споменавал така че сега ще обясня на позналите се какво съм искал да кажа.Много търговци получават стимули различни от търговската отстъпка,за да предлагат продуктите на даден производител за сметка на друг.Пояснявам имена не съм споменавал,но го пиша като отговор на г-н Ганев защото споменава името ми и иска обяснение.
  • 1
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 15

Тема "Протекъл бойлер на Елдоминвест" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: