"Стесняването" на прозореца между начална и крайна точка, стеснява и температурната амплитуда на подаваната вода. 
Да го имаш предвид само, не че е проблем. Дори напротив.

Да го имаш предвид само, не че е проблем. Дори напротив.
 Значи направих препоръчаните настройки и увеличих допустимата температура на подаване до 65*С (за всеки случай). На 50 *С работеше на макс почти постоянно, но и времето беше по-топло, така че си оставих аванс. Сега навсякъде е 23*С, а в стаята на малкия даже 24*С. Супер. Имаше спиране на тока онзи ден за малко и се наложи да настроя наново ct200. Досега не бях обръщал внимание, но в менюто на приложението показва колко градуса вода ще подаде към системата за да държи зададените параметри. Ето:.
 Значи направих препоръчаните настройки и увеличих допустимата температура на подаване до 65*С (за всеки случай). На 50 *С работеше на макс почти постоянно, но и времето беше по-топло, така че си оставих аванс. Сега навсякъде е 23*С, а в стаята на малкия даже 24*С. Супер. Имаше спиране на тока онзи ден за малко и се наложи да настроя наново ct200. Досега не бях обръщал внимание, но в менюто на приложението показва колко градуса вода ще подаде към системата за да държи зададените параметри. Ето:.  )   : Та така
 )   : Та така  
 Опитах със стрелките да вдигна тази температура на дисплея 45*С, направих я 55*С и веднага запуши коминчето, съответно започна да покачва датчика за подаващата вода. Един вид ръчно си я увеличих. Не знам направо.
  Опитах със стрелките да вдигна тази температура на дисплея 45*С, направих я 55*С и веднага запуши коминчето, съответно започна да покачва датчика за подаващата вода. Един вид ръчно си я увеличих. Не знам направо.   А контролера има връзка с котела - пусках и спирах топлата вода - отчита.
 А контролера има връзка с котела - пусках и спирах топлата вода - отчита.