съб яну 09, 2021 12:19 pmТрифон П.Трифонов написа:Здрастисъб яну 09, 2021 11:01 ampavlin83 написа:Бе, пратих му инструкцията, да си види кое какво е, но би ли обяснил какво е горен и долен хист(ерезис предполагам), как се настройват спрямо настройките на водата и какво означава това, на по разбираем език.пет яну 08, 2021 2:07 pmsenol_salimov@abv.bg написа: Здрвейте колеги, искам д апопитам къде мога да погледна и прочета кой параметър за какво е на камина Аурига, и най вече параметър 96, понеже аз на моята камина я имам а на една друга не излиза в менюто и от 95 прескача на 101 направо и каква трябва да е стойноста при мене, сега съм го направил колкото е пар 95, но искам да знам за какво отговаря, както и другите параметри.Здрасти колега пар.95 и 96 са горен и долен хист на водата настройват се спрямо настр.на водата, съветнам те да прочетеш цялата тема ще научиш всичко което те интересува
Като бутнеш натам, какво се случва нанам? Нещо по простичко.
Ако обичаш, моля!
Да това са горен и долен хистерезис на водата, ако си задал водата на 60 градуса и пар 95 и 96 на по 5 то това означава ,че модулацията по вода ще започне от 55 градуса и печката ще изключи на 65
дано този път да е по разбираемо