• 1
  • 80
  • 81
  • 82
  • 83
  • 84
  • 370
Нека намерим най-тънките цени.
The master - специалист
ср яну 13, 2021 10:10 amsstefanov написа:
Не ви ли омръзна да дъвчете едно и също вече няколко стотин страници?

Лидълските инструменти не са за професионална употреба и това даже си го пише в упътването на някои.
И цената им също не е като на професионалните. Ясно е, че инструмент, който е няколко пъти по-скъп ще е по-добър, или ще изкарва повече, ще си върне парите в ръцете на добър майстор и т.н.

Нека да обсъждаме и сравняваме качествата на инструменти на същата цена и в същия клас. Другото е губене на време.
Подкрепям !!!
ky-kyy - майстор
Сутринта минах през Лидл, преди да налазят бабите. Купих охладен заек, кори за баница, извара, кора яйца, кестени, едни хубави вафлички и бисквитки в ХХЛ опаковки, мандаринки и доматки на клонка. Имаше една щайга с бракувани салами и кренвирши, та напълних една торба и от тях, защото рошавата ми кучка, много ги харесва. Докато чаках на казата, мярнах и батерийки ААА 10 бройки, чопнах и едни бонбонки тик-так.

Понякога има добри попадения, на прилична цена.
stefanjor - специалист
Следващата седмица от Лидл подклаждат огъня с един 12v ...
Казвам по- отрано, че всеки да има време да подготви клипове и аргументи :cool:

И да не съм извън темата- според мен е напълно нормално да има привърженици и защитници на отделни марки и класове инструменти.
Проблема (спама) се получава, когато някой започне да убеждава другите, че ядат доматите с колците :partyman:

Прикачен файл

Park_65.jpg
Park_65.jpg (69.66 KиБ) Видяна 1390 пъти
Virtex - майстор
чет яну 14, 2021 10:04 amstefanjor написа:
Проблема (спама) се получава, когато някой започне да убеждава другите, че ядат доматите с колците :partyman:
Той cholev все иска да покаже, че не се е минал, затова става спама. Сам си казва защо го прави, 'проблема' е, че му се връзват.
ky-kyy - майстор
чет яну 14, 2021 10:23 amVirtex написа:

Той cholev все иска да покаже, че не се е минал, затова става спама. Сам си казва защо го прави, 'проблема' е, че му се връзват.
Чолев, няма как да се е минал, защото неговото колекциониране на зеленикакви бръмбъзъци е хоби. Все едно декоративни рибки, гледа им ги, радва им се, сменя им водата....После си прави нов аквариум, други по-шарени рибки....Хобито, никога не минавка :)
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
чет яну 14, 2021 9:48 amky-kyy написа:
Сутринта минах през Лидл, преди да налазят бабите..... Имаше една щайга с бракувани салами и кренвирши, та напълних една торба и от тях, защото рошавата ми кучка, много ги харесва.......
Другия път, остави евтините салами на бабите. Ранните баби си живеят сами и си пазаруват сами. С Държавната пенсийка. На другите ние им пазаруваме вечер...
Virtex - майстор
чет яну 14, 2021 11:48 amky-kyy написа:
Чолев, няма как да се е минал, защото неговото колекциониране на зеленикакви бръмбъзъци е хоби. Все едно декоративни рибки, гледа им ги, радва им се, сменя им водата....После си прави нов аквариум, други по-шарени рибки....Хобито, никога не минавка :)
Повтарянето на това какво си е купил е по-добро/еднакво на т.нар. "маркови" уреди говори за точно обратното :) Ако се кефеше щеше да показва какво могат, а не да повтаря колко не се е минал :wink:

По принцип не очаквах темата за това да се върне отново и точно от него, който уж "не бил такъв човек", но фактите говорят друго. Модераторрският екип вече да се оправя с темата :-D преди такива неща бяха разчиствани.
cholev - майстор
чет яну 14, 2021 1:24 pmVirtex написа:
Повтарянето на това какво си е купил е по-добро/еднакво на т.нар. "маркови" уреди говори за точно обратното :) Ако се кефеше щеше да показва какво могат, а не да повтаря колко не се е минал :wink:

По принцип не очаквах темата за това да се върне отново и точно от него, който уж "не бил такъв човек", но фактите говорят друго. Модераторрският екип вече да се оправя с темата :-D преди такива неща бяха разчиствани.
Абе ти четеш като дявола евангелието. :lol: Това, че не си вече от модераторския екип е много добра новина. Темата тъкмо стане интересна и Virtex -а я 'разчисти'. Поздравявам всички с новината. (може и да не е нова, но сега разбрах, па и ти си се държаше кат модератор в сянка :evil: )
Поздрави на всички с добрата новина. Форума се очертава да стане едно по интересно място за четене. :razz:
Нека обсъждането на парксайдските инструменти започне сега :roll: . Всички другата седмица на х12 верта. Аз имам два и ще пропусна :-D
kozl - майстор
чет яну 14, 2021 10:04 amstefanjor написа:
Следващата седмица от Лидл подклаждат огъня с един 12v ...
Казвам по- отрано, че всеки да има време да подготви клипове и аргументи :cool:

И да не съм извън темата- според мен е напълно нормално да има привърженици и защитници на отделни марки и класове инструменти.
Я гледай и цената почнала да пада, не само батериите :shock:
Според мен си заслужава, ма и аз съм вече с два, та оставям за тези де немат да се сдобият.
А и вече писах сравнение с доста подобно метабо.
aroot - специалист
Тоя 12v хубостник има ли performance вариант?
  • 1
  • 80
  • 81
  • 82
  • 83
  • 84
  • 370

Тема "Промоция в Lidl на инструменти, уреди и техника - 7" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: