• 1
  • 85
  • 86
  • 87
  • 88
  • 89
  • 370
Нека намерим най-тънките цени.
djogobg - специалист
Здравейте, издирвам разни бройки от нагревните стелки на Лидъл. Дори да са ползвани и вече да не работят - пак ще ми свършат работа. Трябват ми батерията и нагревателното елементче за един проект. Ако някой има такива, които смята да изхвърли или само му се въргалят, моля да се свърже с мен на лично. Дори само нагревателното елементче ми трябва(то е цяла платка с два нагряващи се моста).
nautilus33 - майстор
Кримп клещите, който пускат в четвъртък, стават ли за работа, или по-добре да се подминат?
dido1975 - специалист
пон яну 18, 2021 6:14 pmnautilus33 написа:
Кримп клещите, който пускат в четвъртък, стават ли за работа, или по-добре да се подминат?
Ако нямаш, не ги подминавай. Имам и по-скъпи, имам и тези. И двете вършат еднакво добра работа.
nautilus33 - майстор
не, нямам никакви. Но, определено ще ми трябват, а гледам, че оголват и кабел, има и за кабелни обувки. та ще помоля един познат да ми ги купи, ако останат. Не се вижда добре от снимката, но дръжката за оголване на кабели ли е?
bulhomes2 - майстор
На върха на клещите има щипки, които хващат изолацията на кабела и го оголват.
Svezar - специалист
Ако някой се интересува само от боди Performance /на снимката/ да пише на лично.
ПРОДАДЕН !

Прикачен файл

brushless.png
Последна промяна от Svezar на ср яну 20, 2021 11:24 am, променено общо 2 пъти.
Djack - специалист
пон яну 18, 2021 8:06 pmSvezar написа:
Ако някой се интересува само от боди Performance /от куфара/ да пише на лично. Имам един такъв куфар ,но толкова мощен уред не ми трябва ,докато останалите неща от куфара могат да ми влязат в работа :wink:
За кое точно става въпрос? За импакта ли?
kuger - майстор
пон яну 18, 2021 7:06 pmnautilus33 написа:
не, нямам никакви. Но, определено ще ми трябват, а гледам, че оголват и кабел, има и за кабелни обувки. та ще помоля един познат да ми ги купи, ако останат. Не се вижда добре от снимката, но дръжката за оголване на кабели ли е?
Ако са като преди пуснатите, честно казано, не струват. Но, може и нещо ново да са пуснали.
brum - майстор
Я покажи някоя снимка на правилно кримпнат кабел с тези клещи. Че всичките ми опити до тук са завършвали със махане на пластмасата, стискане с нормални клещи, запояване на връзката и слагане на термосвиваем шлаух...
brum - майстор
Би трябвало и с тези в комплекта да стане. Те са стандартни май...
  • 1
  • 85
  • 86
  • 87
  • 88
  • 89
  • 370

Тема "Промоция в Lidl на инструменти, уреди и техника - 7" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: