• 1
  • 87
  • 88
  • 89
  • 90
  • 91
  • 371
Нека намерим най-тънките цени.
dpp - специалист
ср яну 20, 2021 6:49 pmbulhomes2 написа:
Тоз модел не съм, но имам по-стар. Вътре има един назъбен ремък. Изрони се преди да похарча шкурите, с които се продаваше. За нов ми поискаха 20 лв, щото не си намерих касовата бележка.
Е то с ремък са всички уж..Въпроса е , да ли е удачен вариант , гледам че така е по -удобен за недостъпни места за работа..Много се двоумя да го взема ли... :?
bulhomes2 - майстор
Взимай го, но си пази касовата бележка!
dpp - специалист
чет яну 21, 2021 8:20 ambulhomes2 написа:
А комплекта шкурки бива ли - че мисля да взема 4 -5 комплекта да имам...?
bulhomes2 - майстор
Е то - шкура. Какво да и бива? Да не е телевизор да му се чудиш? Взимай да си имаш! Не ги натискай много да не загряват, че се разлепват!
dpp - специалист
чет яну 21, 2021 12:15 pmbulhomes2 написа:
Е то - шкура. Какво да и бива? Да не е телевизор да му се чудиш? Взимай да си имаш! Не ги натискай много да не загряват, че се разлепват!
Взех 4 комплeкта...Аз имам ексцентър и вибро, ама лентовия чувам се справя много добре със боя и груби неща!
Все се каня, дано е читав да домашна работа...
Бтв, има много добри комплекти свредла за метал - 4 броя/3бр/2бр - от 16 до 20мм , 22 и 25 и 26/28 май бяха..ако някой му трябват!
Със намалена опашка мисля 12мм за захват!
The master - специалист
чет яну 21, 2021 8:20 ambulhomes2 написа:
Ще си вземе дигитална бележка.
nautilus33 - майстор
Какво представлява този ремонтен комплект за плочки и ламинат, който пускат другата седмица? Гледам има и уред на батерии към него. Топи цветните пръчки ли и попълва дефекти с тях?
dido1975 - специалист
чет яну 21, 2021 6:21 pmnautilus33 написа:
Какво представлява този ремонтен комплект за плочки и ламинат, който пускат другата седмица? Гледам има и уред на батерии към него. Топи цветните пръчки ли и попълва дефекти с тях?
Точно това прави. Топи пръчките и запълваш дефектите.
nautilus33 - майстор
Пускали ли са го досега и някой ползвал ли го е да каже има ли ефект? И принципно тези пръчки имат ли някакъв срок на годност?
jekasus - майстор
nautilus33 написа:
Пускали ли са го досега и някой ползвал ли го е да каже има ли ефект?
Пускали.
Имам.
За плочки няма ефект, ламинат не съм пробвал.
Но за една бавно падаща, и хич не евтина седялка за цукал ме спаси - падна и се откърти малко парче около пантата.
За плочки не съм пробвал предварително прогряване на самите плочки, логически предполагам, че ще се получи...
Отделно - пак си вземах безплатен инструмент под наем за три години - винтоверт, ако изкара повече, все ми е тая. :-D
  • 1
  • 87
  • 88
  • 89
  • 90
  • 91
  • 371

Тема "Промоция в Lidl на инструменти, уреди и техника - 7" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: