• 1
  • 88
  • 89
  • 90
  • 91
  • 92
  • 370
Нека намерим най-тънките цени.
Искам да питам акумулаторната прахосмукачка която пускат става ли и може ли да засмуква течности както пише ?
kuger - майстор
пет яну 22, 2021 10:55 amkrimp написа:
Искам да питам акумулаторната прахосмукачка която пускат става ли и може ли да засмуква течности както пише ?
Става .... за да събира прах и цигарена пепел :sad: До някъде върши работа, но до някъде.
Имам я, вода не съм пробвал да събира.
dido1975 - специалист
чет май 14, 2020 11:53 amVirtex написа:
Ръчният циркуляр и той мисля беше около 80-90лв (поне в немско е толкова), а сега го дават "намален" от 111лв на 88лв.
Къде го видя този ръчен циркуляр?
Virtex - майстор
Имаше подобен уред пускан, може и да се бъркам какво съм гледал преди време.

Не говоря за сега, мнението е от Май месец все пак.
dido1975 - специалист
пет яну 22, 2021 8:04 pmVirtex написа:
Имаше подобен уред пускан, може и да се бъркам какво съм гледал преди време.

Не говоря за сега, мнението е от Май месец все пак.
Прощавай! Изглежда е било някакъв бъг. Излезе ми в сегашните коментари. А бих си взел този малък циркуляр. Затова и попитах
dpp - специалист
Нормално ли е да излиза настрани шкурката на лентовия шлайф по време на работа??
Ако натисна малко и почва да излиза , след което се задържа и се прибира..
Не съм работил с такъв шлайф, май не е за мене. Много отнема и неравномерно.. :?
Как стои въпроса с връщането колеги? При все , че съм го изпробвал вече и ползвал, може ли да се върне барабар със шкурките - тях не съм ги отварял..
... Чудя се дали да му дам още един шанс с няква друга работа, но все пак ...
perfect - помощник
нед яну 24, 2021 6:01 amdpp написа:
Нормално ли е да излиза настрани шкурката на лентовия шлайф по време на работа??
Ако натисна малко и почва да излиза , след което се задържа и се прибира..
Не съм работил с такъв шлайф, май не е за мене. Много отнема и неравномерно.. :?
Как стои въпроса с връщането колеги? При все , че съм го изпробвал вече и ползвал, може ли да се върне барабар със шкурките - тях не съм ги отварял..
... Чудя се дали да му дам още един шанс с няква друга работа, но все пак ...
Не знам за този модел, но имам един, който може да се захваща за работен плот и при него има една настройка с която се регулира шкурката да не излиза. Мисля, че променя ъгъла на единия валяк по който се движи и трябва да нацелиш позиция в която нито да излиза нито да се забива в ограничителя.
kozl - майстор
Вчера гледам промоционално намалени зени на зарядно за 12V, батерия. И понеже затрих едно, реших да го възстановя и купих 1 бр. И май попаднах на следите на тарикатлъка. Зарядното не работи и вътре хлопа чарк, което ме навежда на мисълта, че е отваряно и изкормено. Демек вероятно съм си купил само кутия с кабел за зарядно :? Днеска ще го подменям, но ще искам и проба та да не правя разходки с разправии.
Да допълня. Сетих се, че имамаме лидълско, кухненско кантарче.
Та кантарчето отчете 268 гр. на изправно зарядно с кабела и 225 на тва дето ще връщам. 43 гр. липси :?
LazarGanev - "Велик майстор"
нед яну 24, 2021 9:53 amkozl написа:
имамаме лидълско, кухненско кантарче.
Та кантарчето отчете 268 гр. на изправно зарядно с кабела и 225 на тва дето ще връщам. 43 гр. липси :?
С техните камъни, по тяхната глава! :cool:
zz_stefanov - майстор
нед яну 24, 2021 9:53 amkozl написа:
Вчера гледам промоционално намалени зени на зарядно за 12V, батерия. И понеже затрих едно, реших да го възстановя и купих 1 бр. И май попаднах на следите на тарикатлъка. Зарядното не работи и вътре хлопа чарк, което ме навежда на мисълта, че е отваряно и изкормено. Демек вероятно съм си купил само кутия с кабел за зарядно :? Днеска ще го подменям, но ще искам и проба та да не правя разходки с разправии.
Да допълня. Сетих се, че имамаме лидълско, кухненско кантарче.
Ако отидеш и им покажеш резултата с кантарчето ще ги гръмнеш. :cool:
  • 1
  • 88
  • 89
  • 90
  • 91
  • 92
  • 370

Тема "Промоция в Lidl на инструменти, уреди и техника - 7" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: