ср яну 20, 2021 6:13 pmslavista написа: Къде в София мога да си купя температурен датчик за фероли и гарнитурата за тръбатаПо-интересно е откъде фотоклетка и платка за старите горелки?
Ferroli sun p12

ср яну 20, 2021 8:22 pmbrassSob написа: Така е. Натурела е най-доброто решение на тия италиански шитове.Единственият проблем с този "шит" ми е ,че шнека не може да пуска равни дози и това налага да са леко завишени за да не гасне горелката,интересно как Натурела или някаква платка разработка на НАСА ще реши този проблем ??
съб яну 23, 2021 3:00 pmSvezar написа:Ами глей са, като няма части какво правим? Платки за старите няма, трябва да се слага от новите. Те имат бъг да търсят датчик за БГВ или преминават от зимен в летен режим. При новата горелка дава грешка F11, като я сложиш на стара става одисея. Фотоклетката новата е за нафтова горелка, абсурд и несъвместимо със повечето стари модели. В годините имам над 1200 такива горелки и сега стана страшно като търсят части и няма.ср яну 20, 2021 8:22 pmbrassSob написа: Така е. Натурела е най-доброто решение на тия италиански шитове.Единственият проблем с този "шит" ми е ,че шнека не може да пуска равни дози и това налага да са леко завишени за да не гасне горелката,интересно как Натурела или някаква платка разработка на НАСА ще реши този проблем ??
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: