Най - вълнуващия въпрос зимно време.
posstel - помощник
нед яну 24, 2021 7:13 pmfilmatoplo написа:
Фибран 4 см .
Под подовото ,или над него?
filmatoplo - майстор
И тръбата е доста така ,че.
a.iliev - специалист
Майсторите идваха. Превъртяха всички кръгове, но според тях няма въздух в системата, тъй като имало дебит. Проблема е че нямат представа защо така се получава. Казаха, че може и замаската да е много дебела в тази стая, но мен ме съмнява. Просто ще откача с това подово.
radius - майстор
И какви температури измери на входа и изхода на този кръг?
шоп - майстор
пон яну 25, 2021 2:40 pma.iliev написа:
Майсторите идваха. Превъртяха всички кръгове, но според тях няма въздух в системата, тъй като имало дебит. Проблема е че нямат представа защо така се получава. Казаха, че може и замаската да е много дебела в тази стая, но мен ме съмнява. Просто ще откача с това подово.
съб яну 09, 2021 1:38 pmшоп написа:
съб яну 09, 2021 8:48 ama.iliev написа:

Сертифицирана фирма от Рехау ми прави подовото. Мисля, че е правен проект, тъй като ми показваха някакви сметки
С това трябваше да започнеш. Ти нямаш никакви проблеми. Дал си една торба пари...викай фирмата да оправи нещата. Ако по телефон, имейл, писмо с БГ пощи с обратна разписка не идват-призови ги с КЗП, призовка от съда и т.н.
Разбира се ако имаш договор и всички документи и документи, че си платил всичко по договор и си изрядната страна.
Жалко, отивате към съд.
LazarGanev - "Велик майстор"
пон яну 25, 2021 3:15 pmradius написа:
И какви температури измери на входа и изхода на този кръг?
Да бе човек - вземи някакъв термометър - дали този, който ти показа шоп, дали някой "лазерен"/инфраред - колкото и да е неточен, на нас ни трябва разликата вход/изход, а не толкова стойността
a.iliev - специалист
разликата е 4 градуса. премерено е с лазарен термометър.
LazarGanev - "Велик майстор"
Ами 4 градуса е супер, топлотехнизите са си свършили добре работата. И ти казваш, че при входяща температура 45*С, изходяща 41*С, вие не можете да се стоплите :shock: ? Това е супер загадка! Колко викаш е изолацията под тръбите, колко е дебела замазката, какво помещение е отдолу?
шоп - майстор
пон яну 25, 2021 7:14 pma.iliev написа:
разликата е 4 градуса. премерено е с лазарен термометър.
Шах и мат!
Това е много добра делата Т.
Вече и аз се обърках тотално :? :? :?
Стана ми интерсно и отново ще прочета всичко написано от @a.iliev
Няма топлоотдаване, но каква ли е причината?
Лоша, неплътна замазка?
Прекалена изолация над замазката?
Килими или прекалено много мебели?

???

Тема "Водно подово отопление" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: