пон яну 25, 2021 5:20 pmmitkomaca написа:Да днес даже 11° стигна щом и фотоволтаика направи 120kw. Ами аз по напред съм описал точно за това, да няма объркване. И съм сметнал даже средно дневно колко ми излиза до момента. Защото и аз като се чудех за отоплението какво да е ,четех всякакви небивалици които залъгват. А истината не е там, за това гледам да дам коректна информация, а не като печкич да обърквам само с тия графики. Ето това е от днес ,слънчев и приятен ден термостата е настроен на 22 ° през деня защото няма никой. И камината не е работила.пон яну 25, 2021 2:12 pmMcl написа: В Кюстендил писал съм уточнение върни няколко страници назад и ще разбереш. Няма смисъл само да спамим.В Кюстендил днес сигурно е ударило 10 градуса а при мен сняг вале до преди половин час, няма как да се сравнява разход с разход, той и лелин ми в Кюстендил кара зимата със 5-6 кубика дърва, комшията със изолация и дограма при студено време за 100 квадрата харчи 2-3 чувала на ден и към 4 тона и половина на зима щот тука почваме да палиме още от Октомври та караме по-някога и до Май месец а при вас тогава почват черешите да берат, стани ми комшия и друга песен ще запееш, да нямам 2-3 хилки за дограма и изолация ама несе оплаквам, че много ми харчи, нали все пак темата е за разход на пелети а не за дограми и изолации все пак
Последна промяна от Mcl на пон яну 25, 2021 7:15 pm, променено общо 1 път.