Място за идеи и желания за проектиране и изработка на готови проекти.
Благодарение на извратените мерки на кухнята ми, единствения начин, в който евентуално бих могла да си взема миална машина, е да закупя от малките (кубчетата) и да я държа върху пералнята си. Не съм напълно сигурна това дали е възможно, и как. Има идеята да се направи някаква стойка по поръчка, която да обгражда пералнята и да предостави място за миалната на 2-4 см от пералнята, а другата- чудя се дали стойките за монтиране на сушилна върху перална би свършило работа?
Ще се радвам да чуя мнения, съвети и други идеи 😊
ZMeyGorianin - майстор
От какво се притесняваш - от вибрациите на пералнята ли? Слагай миялната смело директно от горе.
zz_stefanov - майстор
вт яну 26, 2021 9:59 pmRestrix написа:
Благодарение на извратените мерки на кухнята ми, единствения начин, в който евентуално бих могла да си взема миална машина, е да закупя от малките (кубчетата) и да я държа върху пералнята си. Не съм напълно сигурна това дали е възможно, и как. Има идеята да се направи някаква стойка по поръчка, която да обгражда пералнята и да предостави място за миалната на 2-4 см от пералнята, а другата- чудя се дали стойките за монтиране на сушилна върху перална би свършило работа?
Ще се радвам да чуя мнения, съвети и други идеи 😊
Този размер миялни е голямо недоразумение. Притежавам и кубче и такава с ширина 45 сантиметра.
Малка е. Недостатъчна дори за двама души. Заради пропорциите си е трудна за подреждане. Съжалявам, че взех за село такава.
Опитай се да разкараш пералнята от кухнята и да си поставиш нормална миялна.
ZMeyGorianin - майстор
Вярно,че не е удобна за подреждане и вадене на съдовете, но моята /тип кубче/ събира спокойно 3 куверта на ден. Без тенджери и тигани. Ползвам я повече от 30 години - вече на село. Поставката за чинии започва да се разпада, капака се напука и това са и кусурите до сега. Съмнявам се някоя от съвременните да изкара толкова.
naB4o - специалист
Старата ни миялна беше кубче на Мидеа. Ползвахме я 3-4 години. Като смекихме апартамента, вече сме с голяма, а старата я доизползват тъстовете 6та година. Смениха едно-две уплътнения досега, като я държат върху пералнята.
kozl - майстор
Ако не подскача мноо пералнята на центрофуга аз мисла ще стане. Но не трябва да се пробва едновременно действие, може да се изплиска от водата в миялната.
Svezar - специалист
А защо не сложиш стойка за пералня върху пералня и върху нея може да сложиш каквато ти душа иска машина /стига да позволява височината/ !?

Тема "Малка миална машина върху пералня" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: