• 1
  • 2
Всичко свързано с тоците ми е слабост, опитайте се да ме затрудните.
чет яну 28, 2021 10:27 amssimoo написа:
пет яну 15, 2021 7:48 pmMamaMy написа:
Що ръчкаш където нямаш работа? Юпс и агрегат няма твърда фаза на изходите докато не заземиш единия от тях
.
Никъде не "ръчкам"...особено там където нямам работа - просто един ден усстанових, че помпата не работи (не светеше дисплея), и се опиптах да установя (доколкото ми стигат познанията) откъде идва проблем-а. С прост фазомер установих това което описах. Ако някои има идея и желае да сложи едно рамо да се излезе от ситуацията - ще съм благодарен, както описах се случва този филм за втори път. MamaMy, не разбрах какво имаш впредвит - че не е заземена фазата на контакт-а, в който е включен или ...? Нямам особено големи познания в тая област...Сори за въпроса...и благодаря предварително на всички отзовали се :?:
Има още един известен факт към случая - баща ми си призна, че е включил "където не трябва" едно зеге 800W - т.е. не в контакта, ами на изхода на UPS-a, който е до 100/110W... Новата попа номинала и на мощтност е 45W, но старата беше 96-97W нещо такова... Според мне и в двата случая са изгорели трансформатори (?) на UPS-a от претоварването....Ще го върна самия ЮПС и ще вида какаво ще ми кажат...
  • 1
  • 2

Тема "2 фази на изхода на ЮПС за помпа на парно?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: