• 1
  • 2
Тук ще бъдат премествани, мненията и темите преди да бъдат изтрити окончателно.
aroot - специалист
Аз продавам ето това. В гаранция. Налични всички документи.
https://bazar.bg/obiava-31230838/udarna ... kita-1641k

По скоро е дрелка, отколкото винтоверт, не е тежък поне за мен, ама с една ръка не може да разглобиш/сглобиш гардероб примерно. Иначе е много сериозна и мощна машина.
Индианец - специалист
вт фев 02, 2021 5:27 pmpavelkv написа:
Прегледах ги и се спрях на тези двата . DAEWOO DAED300-10. и. Makita DF0300.
Мнение за тях.
Като цяло все едно сравняваш анцуг Адидас(Макита) и анцуг от пазара(Деуто)....
Chefo77 - майстор
вт фев 02, 2021 8:50 pmИндианец написа:
вт фев 02, 2021 5:27 pmpavelkv написа:
Прегледах ги и се спрях на тези двата . DAEWOO DAED300-10. и. Makita DF0300.
Мнение за тях.
Като цяло все едно сравняваш анцуг Адидас(Макита) и анцуг от пазара(Деуто)....
Теоретично си прав, но като знам как бързо се завАля на жената двукомпонентния Nike за 300+ пари, при дрехите невинаги го има УАУ ефекта :(
jekasus - майстор
То и при инструменти е така, както и при гащите - много пари, а е същия боклук от пазара :-D
По темата - ако няма бюджет за Макита/дълги години ще издържи в домашно/, вариант е някой модел Райдър със две скорости, всички други измислени марки е на късмет - както гащите на булката :-D
Chefo77 - майстор
kozl написа:
...
Напротив, съвсем адекватно е. Това, че две машини се произвеждат в една държава не означава автоматично, че като качество са еднакви. И Мерцедес, и Трабант се произвеждаха в Германия, ама нямат нищо общо. Жигулитата си ги карахте, щото нямахте друго и бяхте принудени да ги харесвате, а Ладите ги чакахте, защото нямаше как да ги купите нови, така казваха отгоре - не защото си заслужаваха. Някои караха и ЗАЗ-ки и за тях не се чакаше, нали :wink:
jekasus - майстор
Chefo77 написа:
Напротив, съвсем адекватно е.
Не.
Опели от тия времена са известни, че в тишината се чува, как ръждясват :-D .
За винтоверт с кабел казах вече, какво да избере. Имам такъв Райдер от 5-6 години, и май го показвах тук разглобен, не е боклук както Скил, и още е жив и работи.
Ти ми кажи, защо хората си дават пари за трислоен паркет - ташак пълен, много пари за грунд и лепило, нито е естествен паркет, нито е качествен ламинат. Защо?
Chefo77 - майстор
Ти кажи кога си виждал тригодишен Опел с дупка колкото юмрук в калника горе, аз ще ти кажа колко ръждясват Ладите :lol: :lol: :lol:

Трислойките всъщност са добър компромис. Не ги харесвам, защото не са масив, но са добър компромис.
Ако си запознат повече в детайли с поведението на дървото в условия с променлива влажност и температура, ще разбереш и защо се предпочитат. Позволяват визията и усещането за скъпо истинско дърво при минимизиране на недостатъците.
jekasus - майстор
Chefo77 написа:
Ти кажи кога си виждал тригодишен Опел с дупка колкото юмрук в калника горе, аз ще ти кажа колко ръждясват Ладите
Лада Нива?
И на мен гумаджията каза да си оправя подкалника на едната гума, че е откачен от мястото си - Опел Зафира :-D
Chefo77 написа:
Не ги харесвам,
Твърдо, никого за себе си няма да сложа това нещо на пода.
Chefo77 написа:
Позволяват визията и усещането за скъпо истинско дърво при минимизиране на недостатъците.
Ламинат, нищо повече.... Знаеш, че лепих такъв наскоро. Имам опит и със други обекти - твърдо не. По-добре скъп ламинат на подложка, или скъпата реалност със естествен.
Ще дам сравнение със винтоверти - има в олх винтоверти девалт , имат бързо зарядно/така изглежда/, куфар девалт - само за 90лв. Ако е важно да се навиват винтове със така наречени профи марки - да отделя 90лв за такъв винтоверт?
Индианец - специалист
пет фев 05, 2021 5:56 pmjekasus написа:
Chefo77 написа:
Ти кажи кога си виждал тригодишен Опел с дупка колкото юмрук в калника горе, аз ще ти кажа колко ръждясват Ладите
Лада Нива?
И на мен гумаджията каза да си оправя подкалника на едната гума, че е откачен от мястото си - Опел Зафира :-D
Chefo77 написа:
Не ги харесвам,
Твърдо, никого за себе си няма да сложа това нещо на пода.
Chefo77 написа:
Позволяват визията и усещането за скъпо истинско дърво при минимизиране на недостатъците.
Ламинат, нищо повече.... Знаеш, че лепих такъв наскоро. Имам опит и със други обекти - твърдо не. По-добре скъп ламинат на подложка, или скъпата реалност със естествен.
Ще дам сравнение със винтоверти - има в олх винтоверти девалт , имат бързо зарядно/така изглежда/, куфар девалт - само за 90лв. Ако е важно да се навиват винтове със така наречени профи марки - да отделя 90лв за такъв винтоверт?
Много много не им разбирам от скъпите марки, ама Девалт за 90 лева?
Някакво менте ще да е според мен...
mastodonta - специалист
Понеже гледам има голям интерес, а и лекинко се заринах с винтоверти продавам едно Metabo Power Maxx BS Basic, набор 2014та, в много добро състояние, почти неизползван през последната една година. Ако някой има интерес да ми пише на лично, цената е 100 лева. Ако до другата седмица не се намери желаещ тук ще го пусна и в OLX.
Нямате нужните права за да преглеждате прикачените към това мнение файлове.
  • 1
  • 2

Тема "offtopic от Винтоверти" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: