нед фев 07, 2021 10:54 pmТрифон П.Трифонов написа: нА чатърнайсти с повод, ......За 14 съм ти поръчал сняг,да бъде както трябва.

нед фев 07, 2021 10:54 pmТрифон П.Трифонов написа: нА чатърнайсти с повод, ......За 14 съм ти поръчал сняг,да бъде както трябва.
пон фев 08, 2021 10:09 amrufo написа: Другари, моля ви - не ми превръшайте темата в място за лаф-мооабет !Извинявам се, но тук вече не позна! Това, че си задал въпрос не означава, че си собственик на която и да е била тема - има правила на форума и който ги спазва няма проблем да пише където и когато си поиска. В случая никой не те е нагрубявал, няма писали на маймуница, не виждам нищо нередно със споменаването на Трифон Зарезан. И още нещо 14-23 Февруари са точно периода за залагане на семките за доматите - аз да се сърдя ли, че не задаваш въпроса си в градинарските теми, а пускаш нова "твоя" по въпрос, който е вече обсъждан многократно. Въпреки всичко си получил адекватни отговори на въпросите си - от тук нататък на излижба ли ще ходиш с темата си или догодина ще си я "изтупаш от параха", че да напомниш за себе си???
"Нерде Ямбол- нерде Стамбул ?"-
Разасада за домати няма пряка връзка със 14 февруари- Трифон Зарезан.
Аз също уважавам празника- но всяко нещо, моля да бъде на мястото си !
пон фев 08, 2021 11:48 ampreslav написа:Колега"preslav"- нямам никакво намерение да се заяждам, НО:пон фев 08, 2021 10:09 amrufo написа: Другари, моля ви - не ми превръшайте темата в място за лаф-мооабет !Извинявам се, но тук вече не позна! Това, че си задал въпрос не означава, че си собственик на която и да е била тема - има правила на форума и който ги спазва няма проблем да пише където и когато си поиска. В случая никой не те е нагрубявал, няма писали на маймуница, не виждам нищо нередно със споменаването на Трифон Зарезан. И още нещо 14-23 Февруари са точно периода за залагане на семките за доматите - аз да се сърдя ли, че не задаваш въпроса си в градинарските теми, а пускаш нова "твоя" по въпрос, който е вече обсъждан многократно. Въпреки всичко си получил адекватни отговори на въпросите си - от тук нататък на излижба ли ще ходиш с темата си или догодина ще си я "изтупаш от параха", че да напомниш за себе си???
"Нерде Ямбол- нерде Стамбул ?"-
Разасада за домати няма пряка връзка със 14 февруари- Трифон Зарезан.
Аз също уважавам празника- но всяко нещо, моля да бъде на мястото си !
Смятам да не продължавам, че ще кажа още много неща, които със сигурност са забелязани и от другите, но хората са прекалено толерантни за да не ти се връзват на упреците.
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: