Най - вълнуващия въпрос зимно време.
Redji83 - помощник
Аха,като си влезе в режимите после се гаси и пали сама темп. на водата е 60 гр.това при новия софтуер ималиго тоя проблем защото съм с стария и скоро щеми инсталират новия
Ndp007 - специалист
пон фев 08, 2021 8:03 pmRedji83 написа:
Аха,като си влезе в режимите после се гаси и пали сама темп. на водата е 60 гр.това при новия софтуер ималиго тоя проблем защото съм с стария и скоро щеми инсталират новия
И при мен стана но я усетих. Гаси се. После почва да пали ни когато започва да зарежда температурата е висока отчита я спира запалката и започва само да тъпче. Докъто разбере че е паднала температурата и веднага аларма загаснал огън. Установих че настроената темп е много близка до тази на включване на помпата. Намали темп на вкл на помпата да може да почива повече и когато гаси да духа повече време. Иначе всичко е точно. Много е топло времето и се побъркват.
Mcl - специалист
пон фев 08, 2021 8:03 pmRedji83 написа:
И стар и нов все тая , за да се избегне това трябва да има датчик за светлина.
brassSob - специалист
Разликата е в алгоритъма за разпознаване на огъня. При по-старата разлика в температурите димни газове и водна риза. Новата - при достигане на зададена разлика при димните газове.
LazarGanev - "Велик майстор"
Да, с фотодатчик е най-добре разпознаването на пламъка, но при камините е неприложимо. С новия софтуер сме нямали проблеми - той отчита само димните газове и не се интересува от температурата на водната риза
Mcl - специалист
пон фев 08, 2021 8:51 pmLazarGanev написа:
Да, с фотодатчик е най-добре разпознаването на пламъка, но при камините е неприложимо. С новия софтуер сме нямали проблеми - той отчита само димните газове и не се интересува от температурата на водната риза
От кога е новия софтуер и има ли начин сам да си го инсталирам. Може и на лс.
Последна промяна от Mcl на пон фев 08, 2021 9:00 pm, променено общо 1 път.
Ndp007 - специалист
Утре ще сравна новия и стария че вече си наливам трета ракия. Тая година я продухвах с въздух и стана много харна. Наздраве.
brassSob - специалист
пон фев 08, 2021 8:58 pmMcl написа:
пон фев 08, 2021 8:51 pmLazarGanev написа:
От кога е новия софтуер и има ли начин сам да си го инсталирам. Може и на лс.
От преди нова година.
Redji83 - помощник
Наздраве като инсталирам новата версия ще пиша :drinkers:
Redji83 - помощник
Темп на водата е 60 гр по малко от 55 немогат дая намаля фабрично пък и много кондензирала.Ти на каква темп.си на водата?До Npd007

Тема "Пелетна камина Грейко" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: