Най - вълнуващия въпрос зимно време.
Mcl - специалист
ср фев 10, 2021 9:02 pmn.ganev написа:
Mcl написа:
оплакванията са от такива като вас инсталатори.
Искам Той Да ми се обоснове, а не чул, казал, рекъл и тем подобни.
Ами аз лично съм съгласен тъкмо ще се ъпгрейдна с новия софтуер. Понеже се занимавам с подобни неща и от опит знам че това е за по добро. Другия вариант е да извадя пушката и да го докарам да я ъодейтне тая камина. :-D :-D :-D
n.ganev - майстор
Да не стигаме до оръжия - Имам и надцевка, и карабина, и късо нарезно. А преди 30г. по това време изправях Т72 на една верига :yawinkle:
Давай с Добрата.
brassSob - специалист
ср фев 10, 2021 7:44 pmslaviyakov написа:
ср фев 10, 2021 9:14 ambrassSob написа:
ср фев 10, 2021 8:13 amtmitko написа:

Да разбирам ли, че версия 53/27 е старата ...защото аз съм с нея и разпознаването на пламъка е по тем. димни газове / тем. водна риза.
Е чак пък стара, не... Но след твоята има още една засега.
Има още няколкото, аз съм с 57/27 но незнам дали е последната. Утре ще пиша на натурела дали има нова версия
Ти не беше ли сменял контролер. Ако не се лъжа теб бях питал как пали, защото ми беше интересно. А от завода на Грейко последната е преди нова година.
slaviyakov - специалист
ср фев 10, 2021 9:16 pmbrassSob написа:
ср фев 10, 2021 7:44 pmslaviyakov написа:
ср фев 10, 2021 9:14 ambrassSob написа:

Е чак пък стара, не... Но след твоята има още една засега.
Има още няколкото, аз съм с 57/27 но незнам дали е последната. Утре ще пиша на натурела дали има нова версия
Ти не беше ли сменял контролер. Ако не се лъжа теб бях питал как пали, защото ми беше интересно. А от завода на Грейко последната е преди нова година.
Да, минах на тъчскрийна
Mcl - специалист
Някой желаещ да ми даде новия софтуер? :?
Kalfa10 - специалист
NPBC-V6T, я кажете нещо за този контролер, ще работи ли на 16ка, добре изглежда но малко дебела цената!
slaviyakov - специалист
ср фев 10, 2021 11:45 pmKalfa10 написа:
NPBC-V6T, я кажете нещо за този контролер, ще работи ли на 16ка, добре изглежда но малко дебела цената!
Ще работи колега.Аз съм с него самоче пратих на натурела моя главен контролен модул за преработка и си закупих само тъч скрийна. Излиза доста по-евтино но това само при условие че ти е изтекла гаранцията от грейко
Kalfa10 - специалист
чет фев 11, 2021 6:16 amslaviyakov написа:
ср фев 10, 2021 11:45 pmKalfa10 написа:
Ще работи колега.Аз съм с него самоче пратих на натурела моя главен контролен модул за преработка и си закупих само тъч скрийна. Излиза доста по-евтино но това само при условие че ти е изтекла гаранцията от грейко
Изтекла е, благодаря ти, и аз ще го направя!
Ndp007 - специалист
Смених PT100.Новото показва с 5 градуса повече.Сутрина я пускам зарежда и веднага на трета щото разликата 5 градуса.В стаята 22 гр .Водата на 23 гр.Да го сменям ли пак.
filmatoplo - майстор
Разликата не се ли компенсира с Настройка.

Тема "Пелетна камина Грейко" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: