velsi написа:Ти може и да не вярваш, но какво пречи да преминава.Ами по - лесно ще и е да премине през външната стена отколкото през тази на стаята. Ами ако е така - какво - обречен съм на влага ли? Какво да правя?

velsi написа:Ти може и да не вярваш, но какво пречи да преминава.Ами по - лесно ще и е да премине през външната стена отколкото през тази на стаята. Ами ако е така - какво - обречен съм на влага ли? Какво да правя?
Time2Burn написа:Имам обща стена с банята ама не вярвам влагата да преминава през стената и да ми влиза във стаята, тъй като банята има външна стенаТайм, един познат имаше подобен проблем.Скоро обаче смени плочките в банята,майсторът намерил пукнатина в стената между банята и спалната, а влагата се просмуквала под някаква пукнатина между плочките и така - в спалната.Звучеше ми невероятно, но след ремонта всичко било ок-нямало влага в спалнята.
Верно има прозорец, който стои затворен за да не ни е студено, ама дограмата му е толкова калпава че мисля влагата да си излиза през нея. А на спалнята дограмата е ПВЦ - Шоко. Интересното е че и миналата година имаше влага, когато дограмата беше от чамовите
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: