Вашето лично помещение
Time2Burn - специалист
velsi написа:
Ти може и да не вярваш, но какво пречи да преминава.
Ами по - лесно ще и е да премине през външната стена отколкото през тази на стаята. Ами ако е така - какво - обречен съм на влага ли? Какво да правя?
Master_Kenobi - V.I.P.
Коя година е строена къщата? (Втори път.) :)
Time2Burn - специалист
Май не питаш за моята, но грубия строеж е завършен към 83та :)
koceto79 - напреднал
Master_Kenobi: незнам, ние я купихме 95та. предполагам е на 20-30год най малко. не е строителна влага, ако това имаш предвид.

захранването на луничките е електроно, току що извадих над пловин метър вата. не ме питай как, ама стана. ръката ми се охлузи и сега всичк ме сърби. май ще трябва душче да взимам.
velsi - Почетен майстор
Аз мисля, че е строителна влага от конкретния вътрешен ремонт на спалнята. Шпакловки, тапети... всичко съдържа вода.
shadowman - майстор
Скоро пускам и аз тема за моята спалня пичове... ся едва се сдържам да пусна някоя снимка ама не е довършена щото я работя когато има време, а напоследък за мен почти няма (да го е...)
tassel - специалист
Time2Burn такава влага, за каквато говориш не може да е конденз. Най-вероятно идва отнякъде отвън. Ако е само от страната на банята, вероятно там е проблема.
Чаро - Акълия
Коце, пробвай и без да включваш вентилатора той комина си тегли.
Щом си в къща, що не го качиш там от дето си пъхнал кабела, а на негово място декоративна решетка? Хем шум няма, хем ще ти е кеф(всичко да е скрито). Все ще намериш начин да го обслужиш при нужда.

Тайм, как ще извира бре :shock: ?
Ходи виж тавана на съседа отдолу...
asenlynch - специалист
Time2Burn написа:
Имам обща стена с банята ама не вярвам влагата да преминава през стената и да ми влиза във стаята, тъй като банята има външна стена
Верно има прозорец, който стои затворен за да не ни е студено, ама дограмата му е толкова калпава че мисля влагата да си излиза през нея. А на спалнята дограмата е ПВЦ - Шоко. Интересното е че и миналата година имаше влага, когато дограмата беше от чамовите
Тайм, един познат имаше подобен проблем.Скоро обаче смени плочките в банята,майсторът намерил пукнатина в стената между банята и спалната, а влагата се просмуквала под някаква пукнатина между плочките и така - в спалната.Звучеше ми невероятно, но след ремонта всичко било ок-нямало влага в спалнята.
Time2Burn - специалист
Пробивах стената за да прокарам тръбите на парното към банята - естествено минаха през спалнята. Сигурен бях че влагата влиза от там и напълних обилно с пяна. Влагата продължава да влиза, мисля сега да я изрежа и да шпакловам с някаква хидроизолация там, където има нарушение целостта на стената. И аз мисля че от там влиза. А там дето извира вода от ламината - отдолу ми се пада бокса, и по - точно печката, дето готвим, на газ, и нямаме абсорбатор. Мисля че и от там смуче бая че чак извира в спалнята ....

Тема "най-послеи нашата спалня е вече готова" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: