• 1
  • 46
  • 47
  • 48
  • 49
  • 50
  • 357
Всичко за озеленяването от домашни цветя до дървета за градината
Soviet_Soldier - специалист
пон мар 08, 2021 4:51 pmЦветомир Димитров написа:

Извинявайте исках да питам нещо съвсем друго но се разсеях
има ли разлика между b40b и b40bt
Има разлика в дръжките и са 3 разновидности.

B40B
Изображение

B40BT
Изображение

B40P
Изображение

Последният тип дръжка е по-подходяща, ако косата ще се ползва с разни допълнителни приставки, като кастрачка за клони, храсторез и др.
Цветомир Димитров - специалист
Май първото е с най-удобни дръжки поне според мен
Soldier ти си като енциклопедия-веднага намираш снимков и видео материали за отговор :)
пон мар 08, 2021 5:17 pmЦветомир Димитров написа:
Ако става дума просто за продължително косене първите две са по-удобни. На мен също първата ми се вижда най-добра, просто такава е сегашната ми коса и с този тип съм свикнал.
B40P е с по-спицифично предназначение и е по-удобен, ако ще трябва косата да се обърне под определен ъгъл за да се оформи хубаво примерно прехода между тревата и циментова пътека, ако се работи под сериозни наклони или с друг тип допълнително оборудване, както споменах по-горе. Потребителят трябва индивидуално да прецени, кой тип ще му е по-удобен, според естеството на работата, която ще върши с машината.
пон мар 08, 2021 5:29 pmSoviet_Soldier написа:
пон мар 08, 2021 5:17 pmЦветомир Димитров написа:
Ако става дума просто за продължително косене първите две са по-удобни. На мен също първата ми се вижда най-добра, просто такава е сегашната ми коса и с този тип съм свикнал.
B40P е с по-спицифично предназначение и е по-удобен, ако ще трябва косата да се обърне под определен ъгъл за да се оформи хубаво примерно прехода между тревата и циментова пътека, ако се работи под сериозни наклони или с друг тип допълнително оборудване, както споменах по-горе. Потребителят трябва индивидуално да прецени, кой тип ще му е по-удобен, според естеството на работата, която ще върши с машината.
Естеството на работата ми ще бъде яко натискане всеки ден почти :)
А шпулите им с каква резба са на Хуск ли стават или Щилкови
пон мар 08, 2021 7:24 pmЦветомир Димитров написа:
При повечето бензинови би трябвало да са стандартни. При електрическите доста често са нестандартни, и като се счупят за някои модели е проблематично да се намери същата.
пон мар 08, 2021 7:49 pmSoviet_Soldier написа:
пон мар 08, 2021 7:24 pmЦветомир Димитров написа:
При повечето бензинови би трябвало да са стандартни. При електрическите доста често са нестандартни, и като се счупят за някои модели е проблематично да се намери същата.
не са има някой на Хуск дето не стават на китайските
Здравейте! Доста четох тук но не намерих отговор на въпроса който ме интересува за това се включвам ако можете да ми помогнете. Искам да си взема моторна косачка спрял съм се на няколко но се колебая коя да е (STIHL FS 490 C-EM ,STIHL FS 260, HUSQVARNA 555RXT и HUSQVARNA 553RS) HUSQVARNA 553RS а тази е много съблазнителна от към параметри и много съмнителна от към пари единствено което разбрах за нея е, че я правят в Япония. Давайте съвети какво да взема, че китайчето ми скъса нервите миналата година. Благодаря предварително.
dragozow - майстор
пон мар 08, 2021 5:02 pmЦветомир Димитров написа:
пон мар 08, 2021 4:59 pmdragozow написа:
B40BT къде я гледаш, не знам да се внася такава.
Главната разлика не е в дръжките, а в окомплектовката, BT има нож за разчистване и предпазител за него.
dragozow - майстор
HUSQVARNA 555RXT и HUSQVARNA 553RS са много различни машини, втората е хит заради цената си, няма някакви детски болести. Първата е върха на сладоледа, профи дебел прът, много мощ, страхотен самар и др. Ако се решиш на първата ще те изненадам с цената.
  • 1
  • 46
  • 47
  • 48
  • 49
  • 50
  • 357

Тема "Моторна коса тример каква ?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: