• 1
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 16
Най - вълнуващия въпрос зимно време.
ronik - специалист
gorgidanchev написа:

ВСИЧКО ТОВА ЦЯЛА ЗИМА С 5 ДО 6 КУБИКА ДЪРВА
От една страна таваните му са само 2.20м, от друга дървата са гориво с бърз ефект, ако си спомняте бойлерите на дърва, с две шепи дърва и 80 литра са готови за използване. И от трета страна, като се комбинират горните две с инерцията на кахлената печка всичко си идва на мястото.
gorgidanchev - специалист
Ще ви дам размери но всичко зависи от тягата на комина.Това как ще го сметнете :? :? :?
Аз експериментирах.Всичко е риск.Е при мен се получи от първия път. :-D. Абе маисторска работа. :!:
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
Преди време (мнооого време) смятах камина. Стана.
Всичко е съотношения. Ама не ги помня, няма ми записките. Та твоите мерки ще дойдат добре. Включително и коминът ти колко на колко на колко е.
В тези неща е важен и милиметърът, но, славаБогу, регулира се с подаване на въздух и шибър на комин.
EDI - майстор
Ето нещо за пресмятане на камина
ronik - специалист
gorgidanchev написа:
Ще ви дам размери но всичко зависи от тягата на комина.Това как ще го сметнете :? :? :?
Дълбоки благодарности и уважения, чакам ги с голям интерес! Преди беше начертал върху снимката, вертикалното разположение, но дай и изглед отгоре с размери и т.н..
Ще го начертая на лист и ще го сканирам че на компа нямам нерви да чертая. :idea:
Абе много е просто.Разделена е на 5 секции.Всички са еднакви.Преградени са с тухли като плочи 3 или 4 см.И в края на всяка остава 12 см. да минава пушека.Комина може отгоре или отстрани кадето ти пасне.Всяка камера е висока три тухли на кант.Мисля че бяха 12 см.Моите са други нестандартни.Зиди се млътно да не взима въздух от никъде.Това е проста работа.
filmatoplo - майстор
Лесно ли се почистват .
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
filmatoplo написа:
Лесно ли се почистват .
Koи???
  • 1
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9