Изпратете снимка на всички ваши стандартни и нестандартни решения.
maria_d - помощник
Да знаете че тези куфари са хартиени. Аз миналата седмица си намерих такъв на тавана, исках да го почистя и да го пребоядисам, и като го почиствах той се разпадна :afraid: :cry: , боята му потече хартията се разпадна, изобщо за нищо не ставаше и го хвърлих. :sad:
Тани - модератор
Е то реставрирането е сложен процес! Нали не си мислеше да го ползваш по предназначение куфара :-D :-D :-D
gladiatormaximus - специалист
за не би да си го прала че се е разпаднал - моичкият си е бая здрави - даже е пълен с книжки и ги издържа във вдигнато положение
gladiatormaximus - специалист
да не би да си го прала, че се е разпаднал :oops: - моичкият си е бая здрави - даже е пълен с книжки и ги издържа във вдигнато положение
Emerald - модератор
Куфарът е картонен, но много плътен и издържа голяма тежест. За да се разпадне, трябва да си го накиснала във ваната. :? От влажно забърсване нищо не би му станало.
Emerald - модератор
Аз обещах, че ще поствам идеи за декорация на подобни неща, но все нямам време. Сега случайно попаднах на едно решение от сканирано списание и показвам:

Изображение

Изображение

Изображение
Wishmaster-ruse - специалист
Пич положи малко труд за това радио ако искаш то да свири с малко фантазия ще изтърбушиш едно ново радио и ще го метнеш вътре поне в тези сандъци място колкото си искаш.
След време това ще са едни добри пари от това радио ретро маняци винаги има.
kukupipikate - помощник
http://www.rozali.com/zadoma/index.php?l=6&p=131

аз си го представям нещо подобно на раклата ти и отгоре със стъклен плот като масичка :-D
kukupipikate - помощник
или без капака а вътре да подредиш няколко реставрирани стари нещица от теб като малка галерия и отгоре пак стъкло - ем си пиеш удобно кафенцето ем въздишаш по отминали дни :-D

Тема "Старо радио - помощ" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: